pátek 13. května 2016

Sekera fiskars

Sekera fiskars

Léta zkušeností, technologie výroby a zpracování přinášení kvalitu, která umožňuje poskytovat až let záruky. Dlhodobo najobľúbenejšia a najpredávanejšia značka sekier po celom svete. Vďaka svojej unikátnej konštrukcii skvele štiepa drevo, a je tak. If you love gardening, you’ll want the best possible tools for every garden task.


Nová geometria čepele a nový dizajn čepele. Fínskej značky a za skvelé ceny. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzi í. Whether you are keen on gardening, beautiful homeware or craft products, we have it all. Free Shipping Available.


Je vybavená 3D povrchovou úpravou čepele a ľahkým poriskom. Tato univerzální sekera se skvěle hodí pro štípání menších i větších špalků, ideálně pro střední špalky s průměrem - cm. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Sekera fiskars

Možná se vám zdá, že při výběru sekery vám toho moc neporadíme. Nu, asi nevíte, že až tak jednoduché to být nemusí. Liší se především kvalitou, materiálem, cenou, ale také účelem. Kempingová Xsekera je vhodná pro kempování a pobyt v přírodě.


Přestože úkolem každé je. Lehké topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje únavu při práci a prakticky se nedá zlomit. Povrchová vrstva má protivibrační vrstvu, je tak zajištěno pohodlné a pevné.


Sada náradia – obsahuje sekeru na štiepanie Xveľ. M a ostrič Xsharp pre nabrúsenie sekier aj nožov -. Fiskars Štiepacia sekera Xa Ostrič Xsharp. Pilka FISKARS XTRACT zahradní zasouvací velká. Sekyra 3parametry odpovídá sekyře LX21.


Sekera FISKARS Xštípací velká. Při práci s dřevem je potřeba mít k dispozici různé nářadí. Abyste se jedné činnosti nevěnovali celý den, bude to chtít kvalitní a dobře zvolené pomůcky. Nabízíme sekery čtvrté generace, které jsou navržené pro rozštípnutí i těch nejsilnějších polen jedním úderem.


Sekera fiskars

Je navržena pro nejvyšší možné využití, ale zároveň rozměru do batohů nebo k zavěšení na opasek. Prodám novou, nepoužitou sekeru fiskars. Povrch čepele je z materiálu PTFE pro snížení tření a větší výkon. V místě úchopu je povrch 3D pro nejvyšší možný komfort.


Poštou zasílám pouze při platbě na účet nebo osobní převze. Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a je tak výborným pomocníkem na zahradě při přípravě dřeva. Díky své malé hmotnosti a velikosti ji můžete mít vždy u sebe při výletech do lesa ať v batohu nebo připnutou na opasku.


Sekera fiskars

Poslouží pro přípravu třísek na podpal nebo sekání menších polen do průměru cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения