středa 1. června 2016

Ruční mytí aut praha 9

Nově otevřená ruční myčka v Praze, Drive Services , kde Vám nabízíme kompletní péči o karosérii a interiér aut. Nechcete své auto svěřit do péče strojům? Nabízíme ruční mytí vozů na té nejvyšší úrovni!


U nás používáme pouze tu nejkvalitnější autokosmetiku. Podívejte se na náš přívětivý ceník a dorazte k nám, o Váš vůz se postaráme jako nikde jinde.

Rychloservis, autoservis, pneuservis, ruční mytí aut , autopůjčovna. V rychloservisu používáme pouze nejmodernější profesionalní zařízení a speciální školení s tím spojené. Od samotného mytí exteriéru přes mytí interiéru až po kompletní mytí.


Používáme výhradně moderní. Kromě mytí auta provádíme také čištění interiéru včetně čištění autosedaček a čalounění. Našich služeb můžete využít nejen po celé Praze, ale nabízíme ruční mytí aut také na Ostravsku a postupně i po celé ČR.


RUČNÍ MYTÍ VOZIDEL VE WELLNESS HOTELU STEP.

V areálu Wellness hotelu Step je veřejnosti k dispozici profesionální ruční mytí osobních automobilů. Během mytí a čištění vozidla není účtováno parkovné, proto se v kombinaci s bohatým sportovním a wellness vyžitím hotelu Step stala myčka oblíbeným místem jak pro. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto.


To je již brzy otevřená myčka CW Tech Praha Hloubětín. Nejen pro auta , ale i motorky, přívěsy, lodě, karavany a další. Přijeďte ještě dnes a vyzkoušejte dokonalou kvalitu a rychlost mytí auta v bezkontaktní myčce v Pražském Hloubětíně, na křižovatce ulic Průmyslová a Poděbradská.


Síť center pro ruční mytí aut a čištění interiéru. V naší nabídce čištění aut nechybí tepování interiéru, leštění a voskování… Více. Autopůjčovna Praha , osobní a autobusová doprava, pneuservis, ruční mytí aut , parking, půjčovna aut - Rent a car.


Jsme specialisté na ruční mytí aut. Po Praze a okolí přijedeme a ručně umyjeme a navoskujeme auto přímo u vás. Automyčka zajišťuje kompletní ruční mytí aut , mytí interiéru auta , leštění autolaku a interiéru auta. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Objednat Čištění a mytí auta Praha 9. Autoservis s příznivými cenami i službami.

Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Praha , Prosek - Just another Části Prahy weblog. Distributor značky Necta a Wittenborg. Dále zajišťujeme provoz automatů v oblasti Praha , dodání náplní, náhradní díly.


Praha - Detailing, Testování a kompletní péče o vozy. Potřebujete, aby vás vůz reprezentoval? Pouze s kvalitními výrobky (šampony, pěny, vosky atd.) a profesionálně vyškoleným pracovníkem, je možné auto dokonale umýt. Příliš silné tření houbičkami po povrchu auta může způsobit poškození laku, stejně také. Ruční mytí vozu je velmi náročná procedura.


V případě, že hledáte společnost, která nabízí ruční mytí aut Praha , potom se vám nabízí Automyčka Karlín, která vám vyčistí automobil klidně do jedné hodiny. Vybrat si můžete z několika různých programů, které se liší také cenou. Záleží na tom, co od daného programu očekáváte. Jazykové požadavky: čeština (aktivní), ruština (aktivní), ukrajinština (aktivní) výhodou.


Ruční čištění a mytí vozidel, úklid autosalonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения