středa 1. srpna 2018

Etikety na láhve

Samolepící etikety na láhve. Vyrobte si svou vlastní vtipnou etiketu nebo si vyberte z našich připravených vzorů. Pro vytvoření etikety použijete připravené grafické šablony. Pak odstraníme původní etiketu a nalepíme místo ní Vaši etiketu. Pro dobírku je třeba objednat bezpečnostní polystyrenový obal.


Etikety na láhve

Původní etikety z láhve sundáme a nalepíme na její místo Vasi etiketu. Etikety na láhve destilátů. Pro přípravu grafiky můžete použít připravené šablony.


Navrhněte si samolepku na láhev v našem online editoru nebo nahrajte připravený soubor k vytištění. Jeden objednaný kus se rovná jednomu archu, na který se vejdou tři etikety. Tak si nechte vtisknout etikety na lahve v designu své firmy, s logem nebo přátelským pozdravem a využijte je k označení lahví s vínem či sektem.


Tyto nálepky můžete nalepit na krk láhve nebo jimi přelepit příslušnou etiketu. Přitom byste však neměli překrýt důležité informace o obsažených látkách. Cena se může lišit dle typu lahve.


U většiny destilátů je vlastní etiketa zdarma, u vína pak zpravidla za Kč. Finální cenu vždy uvádíme u konkrétní lahve. Při tvorbě vlastní etikety upravujeme lahev speciálně pro vás.


V tomto případě proto vyžadujeme platbu předem. Pro tisk vinět - etiket na lahve od vína, se standardně používá lesklý samolepicí papír o rozměrech x 1mm. Snažíme se neustále zlepšovat naše služby a servis pro Vaší plnou spokojenost, tak pokud budete mít jakýkoli požadavek, neváhejte se na nás obrátit. Při tisku na tuto fólii automaticky podkládáme pod grafiku bílou barvu, aby byl výsledek na jakémkoliv podkladu bez problémů čitelný.


Vítejte na stránkách věnovaných etiketám na sklenice pravé domácí slivovice. Tisk je velmi náchylný na poškrábání, proto doporučujeme při náročných podmínkách navíc laminaci. Zde máte možnost stáhnout si hotové etikety různých moravských a českých pálenic anebo se můžete jen inspirovat a vytvořit si vlastní.


Etikety na láhve

Je zde také galerie obrázků ovoce, které můžete případně použít na Vaše etikety. Vyrábíme samolepicí etikety na víno, pivo, pálenky, me marmelády … Vyrobíme Vám etikety již od pár kusů, až po velkou serii. Dbáme na to, aby cena etiket byla co nejdostupnější jak pro soukromé využití (svatební etikety , dárkové etikety , …) tak i pro velkoobjemové množství.


Puzzle - žádosti pro svědky. Potisknutelné kreativní etikety na lahve Avery Zweckform. Stírací karty pro svědky. Hrnečky s podtáckem s žádost í. Originální etikety na lahve pro každou příležitost.


Vámi dodanou fotografii vložíme do šablony etikety na láhev a vytiskneme. Jednoduše vytvořte vlastní návrh na vašem PC, vytiskněte jej na inkoustové tiskárně a nalepte na láhev nebo sklenici. Zdarma pro komerční použití Netřeba uvádět zdroj Bez autorských práv. Skvěle se hodí pro výjimečné a osobité dárky.


Naše firma patří mezi přední české výrobce etiket - vyrábíme zejména plastové etikety , samolepicí etikety a shrink sleeves pro řadu firem z celé ČR. Jak je vidět na příkladu níže, zmenšením rozměru etikety na dojde k optimálnímu využítí tiskové plochy a tím pádem i k. Rádi byste obdarovali své blízké něčím speciálním? Dobrou lahví vína nebo dobrou whiskey či jiným lahodným nápojem. Připravili jsme několik návrhů samolepících etiket na lahve. Otvíráky pro svědky a tatínky.


Vytvořte si vlastní design a vytiskněte na inkoustové tiskárně. Avery Zweckform etikety na láhve jsou odolné vůči chladu a mohou být beze zbytku odstraněny, takže jsou ideální pro použití na šampaňském, lahvích vína, zavařovacích sklenicích nebo jinde. Nejlepší na tom je, že text si volíte sami přímo dle Vašeho přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения