úterý 21. srpna 2018

Myčka fagor chyba 04

Během mytí, kdy voda v myčce koluje, je naopak plovák nahoře a jeho senzor je sepnutý, aby myčka věděla, že má dostatek vody k mytí. Chyba Fvšak může nastat i sepnutím druhého senzoru od polystyrénového plováku na dně myčky. Proto je potřeba veškerou vodu ze dna myčky, která se tam dostane při vyndavání hadice. Fagor samostatně stojící.


Začne mýt, ale ke konci cyklu začne hlásit chybu 04. Voda není úplně odčerpána. Nevíte poradíme si s tím samy? Vyndal jsem čerpadlo, abych ho vyzkoušel zda funguje, ale nevím jak ho zapojit nebo ho proměřit.


Máme fagor a sehnat opraváře na tuto značku je fakt zázrak. V návodu sice píšou špatně zavřená dvířka, ale ať se snažíme jakkoli dvířka máme dovřená. Me tohle mycka udelala, kdyz ma draha presypala sul. Vodu jsem pracne odcerpal a po zapnuti se chyba opakovala. Znovu jsem tedy odcerpal vodu z odpadu a zavrel privod vody, aby nemohla po spusteni natekat.


Pote reset a spusteni mycky. Samozrejme vyskocila chyba uzavreneho privodu vody, po otevreni vody vse ok. Občas hlásí poruchu F špatně odtéká voda i přes vyčistěný filtr.


Jako již několikrát manžel musel vyčistit i nádobku na starně myčky pod oplechováním s plováky na snímání hladiny. Ovšem , když to vložil zpátky a připojil kabely. Myčka není až tak složité zařízení a lidi, co něco umí a občas to dají na , existují. Zaplaťpámbu za sdílení zkušeností na Internetu - člověk nemusí věřit všemu, čím nás krmí takyodborníci. Hrnce se do sad nezapočítávají.


Je proto zřejmé, že myčky na malý počet sad se velmi rychle zaplní. Kromě toho, čím větší má myčka počet sa tím lepší jsou její hodnoty spotřeby (voda, energie, i mycí soli) v přepočtu na jeden kus nádobí. Většinou se zadává v násobcích čtyř. Myčka se také nespustí, pokud v ní zůstala voda. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko.


Myčka by po restartu měla zbytkovou vodu odčerpat. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Si observáis que al poner la lavadora a funcionar al poco tiempo os aparece el error “F04” en la pantalla, puede significar un mal cierre de la puerta o un f. Chyba je interpretována jako žádný přírůstek teploty. Dobrý den, chybové hlášení ukazuje na nějakou chybu ohřevu vody.


Příčin může být několik: přerušené topné těleso, 2. Prosím nevíte co znamena chyba F9? Prohledejte diskuse a , může to být. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče.


Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu. Dle návodu jde o poruchu motoru mohu poprosit o radu? Pro Hanču,opravář se dostavil a závadu odstranil.


V přepouštěcím bubínku uvízl kousek celého pepře a brzdil napouštění. Proti mé kolegyni, které z myčky vytáhl myší hnízdo ,je to prkotina. Jinak říkal, že tento typ myčky je spolehlivý a moc je neopravuje. Měj se a myčkám zdar, těm našim zvlášť.


Najčastejšie poruchy a ako sa im vyhnúť. Umývačky riadu pomáhajú každý deň žienkam v domácnosti s ich povinnosťami. Mycka hlásí pořád chybu F9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения