čtvrtek 23. srpna 2018

Plastové přepravky použité

Prodám použité plastové přepravky. Vyznačují se hladkým dnem a stěnami, díky čemuž se velmi snadno udržují a čistí. Prodávám nejméně po to ti kusech za 6kč - menší množství neprodávám. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Plastové přepravky použité

Dokonale stohovatelné, použitelné propotravinářské učely, pekárna, lahůdky, cukrárna i jiné. Na prodej přes 4kusů, prodávám nejméně po ti kusech za 6kč, menší množství neprodávám. Plastové KLT přepravky a stohovatelné euro přepravky se využívají v různách průmyslových odvětvích. Pro svou univerzálnost patří k nejčastěji používaným přepravkám. Jsou vhodné do výroby, na přepravu i na skladování.


Plastové přepravky jsou využitelné hlavně v potravinářského průmyslu (např. masném, pekárenském, zemědělském). Přepravky mají z vnitřní strany hladké stěny a dno. Tyto plastové přepravky odpovídají hygienickým požadavkům pro styk s potravinami.


Skladové přepravky jsou pevné zkosené přepravky s otevřeným čelem pro lehký přístup, dají se ukládat na sebe, ale i zavěsit na závěsnou lištu. Regálové přepravky jsou podlouhlé ne vysoké přepravky určené do regálů. Použité plastové přepravky na stěhování. Prodej po kusech, množstevní slevy. Možnost zapůjčení přepravek.


Starší, použité , vady na kráse, ideálně k umytí a vyčištění - byly skladovány venku. Všechny stejná výška a typ ale několik různých barev. V uvedeném e-shopu si opravdu vyberete. Používají se v průmyslových odvětvích, převážně v automobilovém průmyslu. Mám aj prepravky iných rozmerov v menšom množstve.


Iba osobný odber, neposielam. Nabízíme kvalitní a osvědčené plastové bedny pro potravinářství. Plastové prepravky Univerzálny pomocník do skladu aj do výroby.


Skládací přepravky bez víka Europřepravky ESD produkty R-KLT ESD Europřepravky RL-KLT Skládací ESD BigBoxy se 4dvířky ESD Skládací přepravky Big boxy Big boxy s větra. Potreba uložiť produkty a tovar, následne ich bezpečne transportovať je základným prvkom každého podnikania. Preto je treba vybrať kvalitné plastové euro prepravky, ktoré najviac vyhovujú vašim požiadavkám a možnostiam. Ostatné - Prepravky na bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Plastové přepravky použité

Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Bazarové plastové přepravky pro psy skladem.


Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Rádi vám poradíme s výběrem. Nové, použité světlé a tmavé.


Plastové přepravky použité

Dřevěné palety různých rozměrů. KTP, Magnum FLC a jiné běžné boxy. Plastové nádrže na kapaliny různých druhů a velikostí najdete na ABSTORE. Stohovatelné přepravky přímo od výrobce.


Jednoduchým otočením lze prázdné bedny do sebe zasunout a dochází tak k velké úspoře místa, což je velkou předností v logistice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения