úterý 21. srpna 2018

Pýcha a předsudek a zombie

Klasický román Jane Austenové o spletitých vztazích milenců z různých sociálních vrstev Anglie 19. Tentokrát se ale odehrává za p. Velký problém je, že jsou na plátně minimum času a zbytek filmu, od kterého jsem nečekal drama a romantiku, zaplácnou nanicovaté rozhovory, které měli tvůrci použít, kdyby adaptovali klasiku od Austenové. Anglii sužují problémy s invazí zombie , což přehlíží paní Bennetová (Sally Phillips), protože chce provdat svých pět dcer.


Spisovatel Seth Grahame-Smith zřejmě neshledal klasické dílo od Jane Austenové PÝCHA A PŘEDSUDEK příliš strhující. Usoudil, že zamotaný vztah dvou milenců bude zajímavější, když se po anglickém venkově bude prohánět armáda nemrtvých zombie. Pride and Prejudice and Zombies - Irrevocably Caught: When the bridge is blown up, Elizabeth (Lily James) confesses her heart to Darcy (Sam Riley), who she believes to be dead. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Ovšem zdejší zombie působí dojmem nalepených postaviček, které nemají jiného opodstatnění, než odlehčit a zesměšnit prvoplánový děj. Naneštěstí s vrtkavým výsledkem. Netýká se to však ilustrací, jenže těch v knize zdaleka není tolik, kolik by si jeden přál.


Takže mi nezbývá než konstatovat, že originál je prostě originál. Posláním paní Bennettové je provdat co nejdříve všech pět dcer, posláním pana Bennetta je ochránit je před útoky krvelačných zombie , které sužují celou Anglii. Vše chny dcery jsou zdatné v boji s nebezpečnými stvůrami, jejich každodenní trénink je však narušen příjezdem mladého a nezadaného pana Bingleyho a jeho přítele Darcyho. Koupí tohoto produktu získáte body na další nákup.


Někdo říká, že je zde vidět i steampunk, ale je to čistě - 19stol. Pýcha , předsudek a zombie - DVD. Klasický příběh lásky a nenávisti líčí osudy pěti krásných sester Bennetových, které jejich matka (Brenda Blethyn) vede pevnou rukou k životnímu názoru, podl.


Pan Bennet (Charles Dance) se naopak stará. Zobrazte si prehľad vysielaní v TV programe od SME. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Je to Komedie na DV u které zapomenete na všechny starosti. Pět dokonale vycvičených sester Bennetových se v Anglii devatenáctého století musí pokusit ochránit se před rostoucí hrozbou zombie , najít si vhodné manžely, utkat se s nepravděpodobnými nápadníky a zachránit zemi dřív, než bude pozdě.


Zda čeká stejný osud i filmové zpracování, zatím není jasné. Trailer však ukazuje, že se tvůrci nebáli a z. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby miesto klasických ženských daností neovládali rôzne bojové umenia. Zamilované prechádzky v parku dávno nahradili kruté boje s krvilačnými zombie ! Adaptace klasického románu Jane Austenové s odvážnou Elizabeth, srdečnou Jane, trochu nesnesitelnou paní Bennetovou, povýšeným panem Darcym… a hordou obživlých mrtvol. Jane Austen se nepřestává obracet v hrobě, ale filmová verze její Pýchy a předudku okořeněná o zombies nabývá stále jasnějších kontur. Vpád zombií do aristokratické společnosti ale zřejmě nedopadl tak vtipně, jak si diváci přáli.


Píše to známý americký server The Hollywood Reporter (THR). Nakupujte filmy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Film existuje a seriózní americký magazín Variety uveřejnil datum premiéry: 19. Five sisters in 19th century England must cope with the pressures to marry while protecting themselves from a growing population of zombies. A nebyl by to Hollywoo aby se tuhle šílenou.


Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Narozdíl od dvouhodinových filmů se v seriálu mohl klást větší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения