úterý 20. února 2018

Plastové zátky se závitem

Vítejte v e-shopu specializujícím se na prodej plastových záslepek, krytek, ovládacích elementů, noh a koleček. E-shop provozuje společnost JH SYSTEMS s. Budějovicích, která je provozovatelem dalších specializovaných eshopů. Stáhněte si zdarma výkresy a 3D CAD modely. Zboží si také můžete vyzkoušet v praxi - neváhejte a požádejte o zaslání vzorků pro Váš projekt.


Kruhové základny s upevňovací konzolou ke kloubovým nožkám, plastové. Skříně, rozváděče a rozvodnice Kabelové záslepky a zátky. S metrickým závitem , se závitem Pg. Zátka čtvercová se závitem M 25xmm, plastová černá, ks: doručení domů nebo na prodejnu.


Nerezové zábradlí, kované polotovary, bránové příslušenství. Montáž šroubovákem nebo stranovým klíčem. Zátky se závitem a těsněním. Skupina 0Vyráběné z přírodníh.


Záslepky a trny s vnitřním závitem. MA-mm, H-mm, C-mm, černá, tloušťka stěny mm, plastová trubková zátka se. Nabízíme plastové čtvercové, obdélníkové a kulaté záslepky a záslepky se závitem ,. Mají hlavu ke snadnému uch.


Ochranné zátky se závitem se snadno instalují, chrání před nečistotami, vlhkostí a korozí. Pásky se štítkem Pásky termorezistentní Pera popisovací Popisovače lakové Popisovače permanentní Popisovače smazatelné Spirály, hadice a trubice Hadice ochranné Oplety ochranné Spirály svazkovací Trubice silikonové Štítky identifikační Archy Aplastové Štítky plastové Štítky hliníkové Štítky nerezové Štítky. A components - Konstrukční a ovládací prvky, zakázková výroba průmyslových komponent. PVC x mosaz, lepení x vnější závit PVC matice Přechodové plastové tvarovky s vnějším mosazným závitem z materiálu PVC-U, které se používají pro přechod z kovových rozvodů na plasto.


Plastové zátky se závitem

Nejedná se jen o spojovací materiál z plastu, ale také o celou řadu specifických prvků a komponentů. Mezi nejvyhledávanější zboží patří plastové záslepky do trubky, plastové nožičky, různé distanční prvky. Vybírat můžete z různých barev, k dispozici jsou záslepky vnitřní i převlečné. Nezáleží na tom, jestli mají být robustní. Vybírejte z nabídky zátek do jeklů a trubek.


Tyto plastové záklopky nabízíme v čtvercovém, kulatém i obdelníkovém tvaru. Zákaznická podpora online. Koule plastové se závitem. Aktuální situace: 1) Do odvolání není možné zasílání zboží na výdejní m. ADIT: VÝROBKŮ NA STRANU: Žádné záznamy odpovídají zvoleným kritériím!


Aktuální stavy se denně mění. Plastové zátky se závitem. Použijte prosím přiložený dotazník na zjištění současného stavu daného rozměru. Skladem - dodání do hodin. Prodej plastových záslepek, plastové krytky, plastové zátky a další sortiment.


Vložka se závitem poniklovaná. Ochranné plastové krytky a zátky jsou dostupné a účinné prvky pomocí kterých lze zamezit vniknutí nečistot například do závítů, nebo vnitřních prostor konstrukčních prvků. S některými typy krytek zároveň zabráníte nechtěnému povolení matice. Specializujeme se na výrobu PET lahví vyfukováním.


Zajišťujeme zakázkovou výrobu plastových nádob a klasických plastových kanystrů ( plastové kanystry na vodu, plastový kanystr 10l, plastový kanystr 5l aj.) Realizujeme také výrobu lahviček ( plastové lékovky se závitem , lahvičky s rozprašovačem).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения