pondělí 26. února 2018

Divadlo járy cimrmana program 2016

Délka představení je hodiny včetně přestávky. V tomto období nejsou žádná představení On-line rezervace. Soutěž o vstupenky Nový titul divadla AQUALUNG Vážení diváci, Divadl.


VESTKA pro HELPPES Benefiční představení Švestka pro Helppes dne 29. A na stránkách Žižkovského divadla lze skutečně najít program na nadcházející sezonu. VÁLKA ROSEOVÝCH - přeloženo! Oslavit takové výročí je milou povinností a jsem rá že jsme získali silného mediálního partnera v podobě Radiožurnálu. Ostatně propojení divadla, kultury a veřejnoprávního rozhlasu je dané.


Ať již osobnostmi, nebo tvorbou. Malostranské besedě v Praze unikátní představení. Program DJC zveřejňujeme vždy první den v měsíci na měsíc následující. Vstupenky je možné vyhrát na Radiožurnálu od pondělí 5. Na každé představení DJC uvolňujeme ks vstupenek v ceně 1. Ostatní vstupenky za běžnou cenu můžete rezervovat v den předprodeje - viz níže.


V každé HO uveďte prosím, zda budete požadovat platbu hotově, či fakturou a připojte telefonní číslo kontaktní osoby. V případě faktury napište veškeré a přesné fakturační údaje. BQCRK mnoha smolným stránkám Cimrmanova života.


Praha - Podzimní program bude v Žižkovském divadle pořádně nabitý. Diváci se mohou těšit na řadu představení z dílny trojice Cimrman, Smoljak, Svěrák, chybět ale nebudou ani klasiky jako Mozart či Smetana. Městské kino Jas v Tanvaldě uzavřeno.


Járy Cimrmana představilo program podzimní sezóny. V divadle hrají pouze muži. Nejnovější Nejstarší Poslední vysílání. Chybět nebude program ve foyeru pod taktovkou Diany Šoltýsové a produkce Barbory Janatkové na jevišti divadla. Pokud jste zatím to štěstí neměli, a legendární tvůrce a herce v akci zatím neviděli, nyní máte jedinečnou možnost.


Cimrmani, a především jejich fanoušci, totiž ke svým 50. K zakoupení na fyzickém nosiči 16×LP. Ukázky zdarma k poslechu. Sledovať Sledujem Sledovať Uložené Načítavam. Zdeněk Svěrák s kolegy k tomuto výročí vydal u nakladatelství Paseka unikátní knihu Půlstoletí s Cimrmanem.


Svůj text napsal jako dopis Ladislavu Smoljakovi. Autogramiáda této vzpomínkové knihy bude 17. Vinohradské ulici v Praze 1. Cimrmana : prodám housata pomořanské husy: divadlo járy cimrmana program.


K prvému skúšobnému predstaveniu došlo 19. Herci uvedou nejstarší hru Akt přesně let od chvíle, kdy ji hráli poprvé. Jevištní podoba českého mýtu – do bájné hory za blanickými rytíři.


Autorská dvojice Svěrák-Smoljak vytvořila dílo, které se jen tak neomrzí. Příčinu silné obliby blanické pověsti v Čechách vidí Cimrman hlavně v zeměpisné poloze naší vlasti. Shodně s Palackým byl si vědom toho, že jsme tu v Evropě jako zrno mezi dvěma mlýnskými kameny. Foto Video o Fotografa roku, jeho fotografie vyhrály několik umístění v soutěžích časopisu Digitální Foto Magazín.


Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut. Vedle her jsou napsány role ve kterých se páni herci představily Zdeně. Jak tato akce dopadne se budete moci přesvědčit 26.


Vzhledem k nemoci, divadlo sehraje hru Záskok Blaník je divadelní hra Zdeňka Svěráka a Ladislava Smoljaka, jako spoluautor je uveden fiktivní český velikán Jára Cimrman, který tuto hru měl původně napsat pro loutky. Premiéra hry se odehrála 16. Solidarita v Praze a divadlo Járy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения