pátek 9. února 2018

Kleště na plastové druky

Tři nástavce vhodné na plastové druky velikostí T Ta T8. Nástavec vhodný na kovové druky velikosti T5. Dvě razidla na plastové druky. Kleště , nýty, druky , patentky.


V nabídce také děrovací kleště , pomocí kterých se tuhé.

Narážeče na kleště (sada na patentky 1a mm) Plastové narážeče sloužící k aplikaci kovových bezniklových patentek o průměru mm (obrázkové) a 1mm (kroužky). Vážení zákazníci, prosíme sledujte naše aktuální omezení v důsledku koronaviru. Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení.


Dále druky a průchodky kovové, měděné, mosazné, stříbrné. Patentky i druky kulaté, hvězdičky, smajlíky. Zakoupit můžete rovněž přípravky a kleště na patentky a druky.


Plastové patentky o průměru 1mm, kompletů na blistru (květinky - průměr 1mm, kompletů na kartě).

Neobsahuje nýtovací přípravky. Dobrý den, patentky se sundavají špatně, musíte dát velký pozor, abyste neponičila látku. Jsou dva způsoby, co znám já - buď můžete zkusit nožem odloupat a odřezat tu rozmáčknutou špičku čepicky, která drží celý patentek pohromadě a pak uvolněný patentek opatrně vytáhnout, nebo můžete zkusit tu rozmáčknutou špicku rozdělat horkem. Obsahuje i základní děrovací sadu. Pro nýtování druků jsou potřeba nýtovací přípravky, které se nachází v blistru těchto druků - POZOR kompatibilni pouze s novymi (vínovými) blistry.


Ví někdo jak na plastové drukry? Chtěla bych jí udělat radost a sehnat jí kleště na plastové drukry (jestli se teda dělají) já vlastně ani nevím jak se s těmi plastovými drukry pracuje. Vím,že jsou našívací,ale to mi přijde pracné. Pokud se dělají s kleštěmi,jako ty kovové,kde to. Jak zajistit, aby se nevytrhly?


Jaké potřebujete nástavce a dají se dokoupit? Plastové druky používám na plenky a na softshell, na bryndáčky třeba, ale nepoužívám je na oblečení, na bodýčka se nehodí, jsou totiž velmi vysoké a mohou tlačit. Tloušťka materiálu: - mm Podívejte se na krátký video návod a zjistěte, jak jednoduše vyměnit druky , např. Nýtovací stiskací knoflíky Roland Baby se díky své velikosti hodí spíše k aplikaci na slabé látky.


Balení obsahuje šroubovák pro výměnu příslušenství na různé velikosti knoflíků.

Videonávo jak a čím nacvakávat plastové druky KAM například na svrchní kalhotky na plenky z PUL. Color snaps - plastové barevné patentky, různé barvy, tvar kruh, květinky, srdce, hvězdičky. K připevnění patentků se používají kleště Vario Prym LOVE, kleště Vario nebo nýtovací přípravek pro Color snaps.


Tyto kleště využijete při děrování a nýtování kovových i plastový druků a. Vložím do kleští a stlačím kleště. Pro lepší představu – na ten černý nástavec přijde větší venkovní dílek. Na silikonový nástavec přijde vnitřní dílek. Stlačením kleští se zdeformuje střed druku, a tím pádem pak drží na látce.


Druky drží opravdu dobře. Nelámou se, nevypadávají. K připevnění použijte kleště Vario Prym, nebo jiné kleště určené na plastové patentky, pozor ne na kovové patentky! Popis: Kolekce Prym LOVE. Jedna sada obsahuje dvě hlavičky a dva spodní díly.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения