úterý 13. února 2018

Stravovaci system

Stravovaci system

Na základe dlhoročných skúseností bol vyvinutý softvérpre spracovanie stravy ktorý je súčasťou programu AttendanceProW pracujúcom s databázou MYSQL. Celý systém je založený na spolupráci RFID bezkontaktných kariet. Vážení stravníci, na obdobie od 30. Stravovací systém Objednávacie centrum v1. Modul STRAVA je súčasťou dochádzkového systému AMS, ktorý umožňuje objednávanie a výdaj stravy.


Vrámci neho máte možnosť flexibilného nastavenia stravovacieho systému. Je ideálnou voľbou pre firmy, ktoré poskytujú svojim zamestnancom možnosť stravovania vo firemnej jedálni alebo majú k dispozícii výdajové miesto na stravu. Objednávkové terminály umožňují volby druhu jídla a jeho odhlašování. Výdejové terminály zobrazí obsluze objednávky při odběru jídla. UPOZORNENIE: Systém rozlišuje veľké a malé písmená a podporuje diakritiku.


Dodávateľom systému je spoločnosť WEGA LH, s. Při prvním přihlášení nezapomeňte změnit svoje přihlašovací heslo). Nahrazuje doteď používaný předprodej papírových stravenek anebo starší automatizované systémy v jídelnách. Vítejte na stránkách stravovacího servisu. Jsme firmou pro kterou je od samého začátku hlavním podnikatelským záměrem poskytování především závodního stravování orientovaného na průmyslové podniky. Princip práce stravovacího systému.


Objednávání jídel probíhá na objednávkových terminálech, počítačích v síti LAN nebo přes intranet. Objednávat a vydávat lze teplou i studenou stravu včetně polévky, zákusků, salátu apod. Pre svoje praktické využitie a jednoduché používanie nachádza stále väčšiu obľubu aj medzi poskytovateľmi sociálnych služieb. Aby sme mohli zlepšovať naše produkty a služby, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies.


Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Všechny podniky, které provozují ve svých areálech jídelny pro zaměstnance, musí zajistit nejen dobré kuchaře, ale také vhodný stravovací systém. Nezáleží na tom, zda se jedná o objednávkové stravovací systémy, kdy si zaměstnanci musí objednat pokrmy předem, nebo pokladní stravovací systémy, kdy si zaměstnanci vybírají až podle chuti ten daný den.


Stravovaci system

Pro své praktické využití a snadné používání nachází stále větší oblibu i mezi poskytovateli sociálních služeb. Obsah Úvod Prečo práve čítate poklad Nie ste to, čo jete! Cieľom spoločnosti DMR system s. V súčasnom čase do produktového portfólia patria: o dochádzkový a prístupový systém o stravovací systém Kontaktné informácie DMR System spol. Docházkový terminál je základním prvkem celého docházkového systému.


Právě na terminálu provádí zaměstnanec registraci příchodu a odchodu, nebo i další přerušení pracovní doby, např. Aplikace stravovací systém je rozdělena na dvě části. První částí je zpracování příspěvků stravy podle odpracované doby, která je uplatněna v docházkovém systému. Elektronický stravovací systém.


Stravovaci system

Upřímně: Za celou svoji profesní kariéru jsem nezažil takto rychlou, kvalifikovanou a přitom přátelskou podporu. Náš stravovací systém podporuje neobmedzené verzie jedál, strediská a rôzne výdajne jedál. Ovládání všech úloh aplikace vychází z logiky a grafického rozhraní osvědčených u modulů docházkového systému.


Na průběh instalace, na nastavení a vyladění systému dohlíží po celou dobu naši technici, ať již fyzickou přítomností na úplném počátku, či vzdálenou pomocí v průběhu celého procesu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения