pátek 2. února 2018

Látka pul zátěr

PUL je vhodný na šití svrchních látkových plen, ale i přebalovacích podložek, pytlů na. Materiál: bavlna, na povrchu zátěr. Z jedné strany této látky jsou klasické smyčky froté, z. Vážení zákazníci, chceme maximálně chránit zdraví našich zaměstnanců.


PUL zátěr , ale nejsem si jistá, jestli je to právě ten elastický materiál? Rubová strana má polyuretánový záter (ako bežné PULy), takže je nepremokavá a ideálna na šitie plienok. Celkovo je pul minky hrubší ako bežné PULy,.


Inzerát Metráž , látka ,úplet. Kč , Praha Metráž , látka , PUL bavlna se zátěrem. PolyUrethane Laminated fabric neboli PUL je látka zalaminová polyuretanem, tím získá nepromokavost. Původně vyvinuto a stále ještě používáno v medicíně, protože lze mnohokrát průmyslově (tedy hrubě) prát a sterilizovat. Naše tloušťka laminování je mil na 1 polyesteru, tím je látka pružná a jemná ale nepromokavá.


Do hodnocení prosím pište informace, které jsou užitečné zejména pro ostatní zákazníky. Kromě komentářů týkajících se přímo vlastností produktu, ke kterému hodnocení píšete, můžete inspirovat ostatní a uvést k čemu jste produkt použili a jak zpětně hodnotíte Vaši volbu. Froté s PU zátěrem - barva bílá. PU úpravou ( zátěr ) tkaniny ve vazbě OXFORD se zátěrem z polyuretanu tyto tkaniny jsou vhodné pro výrobu batohů, reklamních tašek a chráničů, slunečníků, markýz, p. Jedná se o certifikovaný PUL , který je ověřený a vhodný na svrchní látkové pleny. Při šití nepoužívejte špendlíky ani nestehujte!


Je nutné s materiálem zacházet. Přinášíme nový PUL s nečekaně skvělými vlastnostmi, který byl vyvinutý na náš popud. Jde opět o polyuretanový zátěr na úpletu z umělého materiálu, ale výsledek je velmi dobře paropropustná látka s chováním podobným funkčním materiálům (silně nepromokává, velmi dobře paropropustná a prodyšná).


Tato látka je vhodná na nepropustná prostěradla do dětských postýlek, přebalovací podložky, vložky do podprsenky pro kojící maminky, látkové. Vhodná na ušití látkových plenek, svrchních kalhotek, nepromokavých tašek. Bobánek Metráž PUL - Autíčko 10x1cm. Nepromokavá látka - PUL (Polyester laminovaný polyuretanem) je částečně prodyšná, odolná při praní. Když vaše látkové pleny začnou protékat, prvně si zkontrolujte zda není porušený PUL zátěr u svrchních kalhotek či svrchní vrstvy pleny vše-v-jednom.


Z důvodu zvýšení dopravného ze strany PPL jsme byli nuceni zavést hranici 50- Kč pro minimální nákup. Nákup v nižší hodnotě nelze v současné době provést. Protiskluzová t extilie slouží všude tam, kde je potřeba, aby povrch neklouzal: podložení či podšití koberců.


EU PUL obrázkový prodyšný. Jde o polyuretanový zátěr na úpletu z umělého materiálu, ale výsledek je velmi dobře paropropustná látka s chováním podobným funkčním materiálům (silně nepromokává, velmi dobře paropropustná a prodyšná). Látka je velmi pružná a vydrží hodně, ale přesto raději výrobky neždímejte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. DISCOVERY - Látka na batohy, markýzy a prodejní stánky.


Látku nabízíme jednobarevnou, v širokých pruzích a vzor maskáč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения