pondělí 5. února 2018

Papírové tašky na víno

Papírové tašky na víno

Papírové tašky na víno Papírové tašky na víno a lahve. Různé provedení držadel. Možnost výběru z nádherných barevných provedení. Tašky jsou vhodné pro potisk sítotiskem. Taška na víno patří mezi nejoblíbenější druhy papírových tašek.


Papírové tašky na víno

V naší nabídce najdete různé druhy tašek od strojních s krouceným uchem za bezkonkurenční ceny po nejluxusnější tašky s bavlněným uchem a vyztuženou vrchní částí i dnem. Praktické papírové tašky na víno pro rozdávání vašim zákazníkům. V nabídce máme různé krabice na víno , tašky na pivo i krabice na pivo. Velké množstevní slevy, snadná ON-LINE kalkulace, rychlý potisk tašek. Děkujeme, že jste navštívili naši stránku.


Dárkové tašky na víno , jsou jednoduché, ale přesto velmi efektní způsob, jak darovat láhev vína. Jutové tašky nabízíme v různých velikostech, až pro láhví vína. Déle tašku můžete přizpůsobit vašemu využití, nabízíme luxusní dárkové tašky , Eko tašky , tašky na víno , vánoční tašky , tašky na menu box. Proč právě papírové tašky ? Pokud tedy hledáte kvalitní reklamní tašky.


Přečtěte si více informací. Vybírejte tašky přímo v e-shopu. Na výběr máme papírové tašky několika barev i rozměrů.


Patříte mezi ty, co neradi ztrácejí čas komplikovaným balením lahví alkoholu nebo vína? V tom případě určitě oceníte naše papírové tašky na víno nebo alkohol, s nimiž bude balení jednoduché jako nikdy předtím. Budete překvapeni naší bohatou nabídkou papírových tašek na víno.


Papírové tašky na víno

Skladem máme papírové tašky na lahev s potiskem tradičními motivy, moderní vzory, luxusní tašky se zlatým a stříbrným dekorem, nebo cenově velmi výhodné jednobarevné papírové tašky. Při větším odběru využijte množstevní slevy. Kartonový obal na víno se dodává rozložený. Dále máme v nabídce na láhve tubusy, jutové a papírové tašky. Na veškeré tašky i kartony nabízíme firemní dotisk, který se kalkuluje na základě množství a počtu barev.


Kvalitní kartonové odnosné obaly z mikrovlnné lepenky na 1-2-láhve vína v různých barvách. Bublinková folie Stretch fólie Vlnitá lepenka v rolích Pěnový polyetylén v rolích Zakr. Pro zákazníka hledáme vždy optimální řešení požadavku na jakékoliv papírové tašky – nabízíme širokou škálu materiálů, formátů i technologického zpracování, včetně grafické a konstrukční podpory. Ekologické a kompostovatelné papírové tašky. Vyberte si papírové tašky pro prodej a propagaci za NÍZKÉ ceny, ON-LINE kalkulátor potisku papírové tašky.


Papírové tašky na víno

V případě exkluzivního zabalení doporučujeme luxusní tašky z lakovaného papíru. Pro vánoční balení dárků popř. Vaší firmy vsaďte na reklamní tašky.


Rádi Vám poradíme a bezplatně sestavíme. Ručně skládané luxusní papírové tašky vyrobené na míru. Vašich požadavků a představ. Zašlete nám e-mailem co nejvíce specifikací, a my Vám.


Výrobu luxusních papírových tašek p. Jsou velmi praktické pro přenos různých produktů a mohou sloužit jako přírodní dárkový obal. Na rozdíl od různých propagačních letáků, jenž většinou končí v odpadkovém koši dříve než si někdo prohlédne jejich obsah, poskytují papírové tašky užitnou hodnotu, čímž je jejich životnost mnohem delší. U nás najdete tašky bílé, hnědé, matné, luxusní papírové tašky i taštičky, s plochými uchy nebo s točeným motouzem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения