pondělí 26. února 2018

Napínací prostěradla 90x200

Napínací prostěradla , jsou šitá přímo, aby seděla rozměru vaší matrace. Vybírejte různé barvy a různé druhy: žerzej, froté, jersey a další na JYSK. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Napínací prostěradla 90x200

Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Důležitý je materiál, z kterého je prostěradlo vyrobeno, protože každému z nás vyhovuje něco jiného. V našem e-shopu naleznete prostěradla klasická - plachty bez gumy, dále pak napínací s gumou, mezi která patří jersey prostěradla , froté prostěradla a mikroplyšová prostěradla. Kvalitní jersey prostěradlo 90x2si v našem e-shopu můžete vybrat v různých barvách a gramážích. Nabízíme také jersey prostěradla na vyšší matraci.


Jsme česká firma ČESKA Group a. Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Většina lidí zná klasická prostěradla , která se používají na pružinové a pěnové. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Napínací prostěradla 90x200

Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Vyberte si vhodné prostěradlo bavlněné, froté, mikroplyš nebo mikroflanel v rozměru Vaší matrace. Všechna jersey prostěradla jsou napínací. Froté prostěradla se vyrábí ze směsi bavlněného a umělého vlákna.


Na povrchu ho tvoří velká očka, která jsou nadýchaná, měkká na dotek a skvěle odvádí vlhkost. Prostěradla všech barev a rozměrů do Vaší ložnice. Jak a podle čeho vybírat prostěradla , přikrývky a polštáře? Díky své hřejivosti je ideální pro zimní období.


Má-li být vaše spací oáza kompletní, budete nutně potřebovat také prostěradlo, přikrývku, polštář a krásné povlečení. Nákupem postele to zdaleka nekončí. Napínací úchyty na prostěradla - sada kusů jednoduchá aplikace pro všechny typy prostěradel Napínací úchyty na prostěradla zabrání jejich shrnování na lůžku. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Garantujeme Vám, že toto jsou nejkvalitnější prostěradla , jaká se na našem trhu dají koupit. Proto jsou mikroprostěradla vhodná i pro alergiky. V nabídce najdete prostěradla froté, jersey, také nepropustná a hladká. V povlečení lze vybírat z materiálů krep, hladká bavlna, satén, flanel, damašek a mikrovlákno.


Napínací prostěradla 90x200

Prohlédněte si nabídku ručníků, také vyšívaných a textilních dortů. Jistě Vás osloví i naše nabídka záclon za velmi příznivé ceny. Polštáře, přikrývky a potahy na matrace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения