pondělí 19. února 2018

Sauna prostěradlo

Omotejte si prostěradlo kolem těla a vyrazte vstříc relaxačnímu zážitku. V sauně je nejlepší prostěradlo položit na lavici a zaujmout vodorovnou polohu. Pokud není dostatek místa, můžete samozřejmě i sedět. Dbejte vždy na to, aby při saunování prostěradlo z hygienických důvodů podložilo všechny části vašeho. Sauna prospívá našemu zdraví i psychickému stavu a patří mezi velmi účinný způsob relaxace.


I naprosté uvolnění ovšem vyžaduje přípravu. Abychom si blahodárné účinky sauny dokázali pořádně vychutnat, potřebujeme odložit stres i starosti a naplno se oddat proceduře. Prostěradlo rozprostřete tak, aby bylo rozložené pod celým tělem a pot nekapal na pryčny lavice. V sauně se chovejte tiše, nekřičte a snažte se být ohleduplný k ostatním návštěvníkům. Bavlněné prostěradlo pro pohodlné spaní.


Zejména pro chladnější období jsou pak vhodná froté prostěradla, která také nabízíme v široké škále barev. Bílé prostěradlo z velmi jemného materiálu určené pro veškeré wellness - sauna , parní lázeň, na masážní lehátka, k bazénu apod. Pro účely ložního povlečení doporučujeme naše ložní prostěradla, které můžete zakoupit v kategorii Ložní povlečení.


Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Do sauny chodíme zásadně bez plavek, které brání správnému prohřátí pokožky a mohly by se objevit i alergické reakce.


Na zakrytí intimních míst použijte ručník nebo prostěradlo. Využijte prostěradlo k vašemu saunování! Velikost prostěradla - 230x240cm.


Kvalitní velké prostěradlo ze 1 bavlny vhodné pro použití do sauny. Zajistíme velkoobchodní i maloobchodní dodávky všech našich dodávaných materiálů a sauna doplňků, kekterým patří saunová kamna, dveře do sauny, saunové doplňky a dřevěné obkladové materiály pro použití dosauny. Nabízíme také velkoobchodní spolupráci pro další partnery. Pro saunová kamna bazar nenabízíme.


Oboje vám v saunách rádi zapůjčí. Na webu Praktik Home nabízíme pestrou nabídku produktů z kategorie Prostěradlo do sauny. Eshop je zaměřen na kvalitní bytový textil a doplňky do bytu od českého výrobce.


Změna vstupného sauny - viz ceník - nově je v ceně započítáno prostěradlo. Sauny, společně s bazénky a relaxačními místnostmi, se nachází v 2. NP areálu, kde si na samostatné recepci wellness zapůjčíte také prostěradlo. Z hygienických důvodů je v prostorách wellness povoleno užívání pouze prostěradel Aquacentra Šutka. Za vstup do wellness je účtován poplatek Kč.


Kvalitní prostěradlo chrání matraci před znečištěním a díky příjemnému materiálu zvyšuje vaše pohodlí. Zastává ale i estetickou funkci. Díky prostěradlu můžete dodat šmrnc jednoduchému povlečení i celé ložnici. Vybírejte proto pečlivě různě barevná prostěradla z naší nabídky.


Sauna Kijukiju bude opět v provozu již 4. Návštěvu sauny je nutno rezervovat předem. Ještě menší horko je v herbal sauně. Vše pro sauny a saunování na jednom místě!


Saunové doplňky, sauny, infrasauny, saunové esence, textil do sauny za akční ceny na saunapoint.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения