pondělí 12. února 2018

Nalepovací 3d hodiny

Nástěnné hodiny nalepovací ŠTRVORCE 3D. Vyber si barvu podle sebe! Přišel čas zútulnit si své bydlení novými hodinami. Už nikdy nebudete opozdí.


Zútulní kuchyni, zpestří obývačkua a do detsksj pokoji vdechnou půvab. S námi už nikdy nezmeškáte !

Nalepovací zrcadlové nástěnné hodiny. Hodiny na stěnu jsou vybaveny. Samolepicí hodiny G- snadná montáž. Elegantní nalepovací hodiny.


Obal strojku a ručičky hodin jsou vyrobeny z pevné oceli, které se jednoduše upevní na stěnu. Instalace je velmi jednoduchá a stane se hobby každé hospodyňku v domácnosti. Zkuste nalepovací 3D nástěnné hodiny 12S003-S.


Jsou totiž neodolatelné a stoprocentně můžeme říct, že okamžitě upoutají pozornost každého, kdo se objeví u vás ve dveřích.

Podívejte se na naší kategorii nalepovacích hodin a vyberte si z mnoha zajímavých kousků. Jen u nás koupíte se slevou pouze za Kč. DIY nalepovací 3D hodiny. Plná záruka spokojenosti. Dostupnost produktu: Skladem u dodavatele Doručení plně pojištěnou zásilkou za až pracovních dní.


Plně ručíme za bezpečný nákup a Vaši spokojenost. Sami si navrhněte tvar těchto nástěnných hodin. Podle Vaší fantazie můžete poskládat jednotlivé díly na zeď a vytvořit tak unikátní umělecké dílo, obzvláště u tohoto typu to platí dvojnásob.


Bezprostředně upoutají pozornost každého, kdo vstoupí do vašeho obýváku. D nalepovací hodiny Time mohou velice příjemně oživit váš interiér. Plášť strojku těchto hodin je vyroben z chirurgické oceli. Ručičky mají rozměry a 39cm.


Minimalistické nalepovací 3D hodiny vypadají na stěně zkrátka skvěle. Velikost si zvolíte sami podle vašich možností. V balení je přiložená šablona, se kterou nalepíte hodiny snadno a přesně.


Každé nalepovací hodiny na zeď jsou něčím rozdílné a jelikož se každému líbí něco jiného, tak je jen na vás jaké hodiny si vyberete vy. D hodiny jsou moderní hodiny vhodné do obývacího a dětského pokoje nebo kanceláře.

Velké nalepovací 3D hodiny na zeď. Máte rádi minimalismus? Pak tyto atraktivní nalepovací 3D hodiny budou přesně to pravé.


S těmito hodinami si vytvoříte vlastní originální a osobitý vzhled. Cena v době recenze: 7Kč. Něco pro opravdové fajnšmekry. Jsou nepřehlédnutelné, moderní, skvělé. Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem.


Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce. Vážení zákazníci, v souvislosti s COVID-náš e-shop funguje bez omezení. Z bezpečnostních důvodů ovšem doporučujeme provádět platby předem za vaše objednávky a minimalizovali tak kontakt s kurýrem při předávání zboží.


Okoukal se vám váš obývací pokoj a přemýšlíte, jak mu zase dodat šmrnc?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения