pátek 16. února 2018

Držák šatní tyče

Držák šatní tyče do skříní, povrchově upraveno. Držáky šatních tyčí nabízíme v různých variantách povrchové úpravy. Držáky jsou vhodné pro jakékoliv šatní skříně či nábytek.


Prodej držáků šatní tyče p. Kovová držák pro oválné šatní tyče. Popis Dotaz na zboží Kovový držák do boku pro uchycení oválné šatní tyče. SKU: skříňová růžice oválná. Ocelové držáky šatních tyčí do šatních skříní jsou vhodné pro průměr tyče mm.


V naší nabídce naleznete různé povrchové úpravy držáků šatních tyčí. Kč bez DPH Kč s DPH. Nabízíme šatní tyče v metráži, kruhového nebo oválného průřezu a příslušenství k nim. Jsou ekonomické přesto dostačující při použití v menších délkách a vynikají svou kvalitou a pevností.


Stejně jako sklopné šatní tyče pro použití v místnosti s vysokým stropem. Registrujte se a získejte trvalou slevu. Plastový držák šatní tyče kulaté barva : černá. Přihlásit se Napište nám. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.


Držák oválné tyče s bočním uchycením - kdy pomocí jednoduché kolébky, která se namontuje pomocí vrutů do bok korpusu. Pokud máte šatní tyč dlouhou, lze požít průchozí držák , jako pomocný nosný prvek. Při registraci získáte trvalou slevu. Jednu ze základních alter.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Nástěnné regály ELEMENT SYSTEM jsou perfektním řešením prostoru v šatnách a prádelnách. Srovnání cen DRŽÁK ŠATNÍ TYČE. Nejlevnější e-shop STAWEBNINY.


Držák šatní tyče

Zboží za akční ceny, slevy. Nosník šatní tyče oválný, nekorodující zinkový tlakový odlitek poniklovaný, ks (0) Hettich Závěsné kování skříněk SAH bílý plast (0) Hettich Podpěra výklopných dvířek (0) Hettich Středový držák kulatých šatních tyčí. Informace Dodání Obchodní podmínky O nás.


Držák kulaté tyče - průchozí k přišroubování na půdu skříně průměr: mm provedení : chrom 5Kč Přidat. Tyto šatní tyče jsou výhodné především v tom, že je možné je pohodlně v případě potřeby vyjmout. Platový držák je upevněn vrutem.


Sklopná šatní tyč Mimo standardní tyče na šaty je možné volit také sklopnou šatní tyč. Tento typ tyče je vynikající zejména z hlediska skladnosti. Háčky univerzal nástěnné háčky.


EBEN je specializovaný obchod se stavebním a nábytkovým kováním. Vládní opatření ze soboty 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения