čtvrtek 15. února 2018

Penzion pod kolem

Restaurace Hostům našeho penzionu nabízíme příjemné posezení. Ubytování se nachází v. The accommodation has a playground. The nearest airport is Brno-Turany, miles from the guesthouse, and the property offers a paid airport shuttle service. Brno is miles from the guest house.


K zázemí penzionu Pod kolem patří dětské hřiště.

Tato oblast je oblíbená pro pěší turistiku a cykloturistiku. Kola si můžete půjčit na místě. At the guesthouse the rooms are equipped with a desk and a private bathroom.


Nabízíme Vám ubytování v malé obci Šošůvka, v nádherném kraji chráněné oblasti Moravského krasu, do kterého láká tisíce. Jeseníky, tyto krásné hory, budete mít všude kolem sebe a snadno poznáte vše, co Vám nabízí. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu.


V okolí se lze věnovat cyklistice, pěší turistice a řadě dalších aktivit.

Rodinný horský penzion Pod Štěpánkou je atraktivně položen v rekreační oblasti Kořenov na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, přímo pod romantickou a jednou z nejkrásnějších rozhleden naší vlasti Štěpánkou vysokou 9m. Krásná příroda Šumavy láká k aktivnímu trávení letní i zimní dovolené. Jednotliví turisté, firemní zaměstnanci, páry i rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve vkusně zařízených dvoulůžkových pokojích s vlastním. Nabízíme ubytování v příjemém prostředí malebné obce Lhotka, která se nachází v okrese Jihlava. Pokud hledáte klidné, ničím nerušené ubytování v kraji Vysočina, bude pro Vás náš penzion ideálním místem.


Penzion provozuje také půjčovnu jízdních kol. The peaceful surroundings invite you to relax and set your mind in peace. Kapacita penzionu se pohybuje kolem lůžek, k dispozici je parkoviště. There are no busy roads in.


V našem společenském salónku můžete uspořádat větší či menší. Proč penzion Kopretina? Protože kolem něj jsou samé květiny. Snoubí se zde romantika se starými časy.


Obec je ideálním východiskem turistických výletů do Beskydských hor, blízkých měst a obcí. Svahy okolních hor využívají milovníci turistiky, paraglidingu a nadšení houbaři. Nově otevřený penzion Pod Jáchymem na Dobré Vodě u Telče Vítejte na Vysočině v nově otevřeném penzionu Pod Jáchymem na Dobré Vodě.


Okolní malebná krajina je ideální k odpočinku, stejně jako k procházkám, cyklovýletům, rybolovu i houbaření.

Země všech kontinentů, padesát komentovaných projekcí, fotografie z nedostupných míst světa, cestovatelská setkání, zahraniční hosté. To vše i mnohem víc přináší největší cestovatelský svátek v České republice – festival Kolem světa. Příjemný penzion se nachází v krásném klidném prostředí v Českém lese na Šumavě. O klienty je všestranně postaráno, včetně… poptat ubytování.


Všechny jsou vybavené samostatnou koupelnou se sprchou nebo vanou a sociálním zařízením, nechybí satelitní televize a bezplatné bezdrátové připojení k internetu. Celá oblast Adršpašských skal a okolí je protkána turisticky značenými cestami, cyklostezkami, v zimním období můžete využít cca 50km běžeckých tratí vedoucích kolem skal. Z výšin je pěkný výhled na Krkonoše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения