pondělí 12. února 2018

Crystalex eshop

V naší široké nabídce najdete dekorované i nedekorované skleničky, vázy, karafy, džbány a jiné výrobky z českého křišťálového skla. Kupní smlouva včetně obchodních podmínek je. Precizně formované, tenkostěnné kalíšky s hladkým. Neváhejte nás kontaktovat s jakýmkoli dotazem ohledně.


It is a significant award. Recommended care and maintenance of glass. Ve spolupráci s předními českými sklárnami a porcelánkami světové úrovně, jako jsou Crystalite Bohemia a. Speciálně tvarovaná vlnka způsobuje při jemném točení kalichu lepší a rychlejší oxidaci vína. Bohemia Crystal Glass je významným dodavatelem výrobků z českého křišťálového skla prvotřídní kvality. The passion and magic of lighting in the world of perfect lighting solutions!


Huge range of finest crystal chandeliers. Majitelé, partneři i zaměstnanci zavzpomínali na uplynulé roky. ROMANTIC COLLECTION The Romantic Collection features stemware characterised by moulded stems and traditional shapes. Pracovní příležitosti DOČASNĚ ZASTAVUJEME VEŠKERÝ NÁBOR ZAMĚSTNANCŮ do doby, kdy bude vyjasněna situace s COVID-19.


Crystalex eshop

Crystalex oslavil let od obnovení výroby Dne 16. Personální oddělení Crystal BOHEMIA. V jejich portfoliu najdete sklenice na víno, karafy, džbány, dekantéry a mnoho dalšího. Jeho brilance, transparentnost i mechanická odolnost je zákazníky vysoce ceněna.


Pro výrobu skla bez příměsi sloučenin olova používá kvalitní křemenný písek. Hand-made, traditional Bohemia cut crystal. At Crystal Treasury we have a selection of beautiful decorative and utility bohemian crystal, which is hand-cut to perfection.


We offer a wide range of products reaching from Bohemia crystal glasses to Bohemian crystal chandeliers. Nabízíme produkty vyrobené výhradně v České republice, odkud pochází nejlepší křišťálové sklo na světě. E-shop a výdejní místo funguje bez omezení! Obracíme se na vás s žádostí o možnosti platby předem.


Chceme co nejvíce omezit styk s poštovním doručovatelem. Původní firma, ze které vychází Fa. Vyberte si u specialistů na sklo. Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek.


Crystalex eshop

Rozmanitost výrobních kapacit dokládá jak základní závod v Novém Boru, tak i menší moravská sklárna Karolinka, založená v 19. Společnost vyrábí širokou paletu produktů z. We offer products exclusively manufactured in the Czech republic, where the finest crystal in the world is made. Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla. Glasses are a traditional product of Bohemian crystal for more than 1years. In Bohemia, then in Austria vases adorned the seat of aristocrats and wealthy salesmen.


Souhlas se zpracováním osobních údajů. Přihlaste se k odběru novinek a budete vědět o zlevněném zboží i novinkách jako první! Víme, co dělá z domácnosti domov.


Crystalex eshop

Naše domácí potřeby jsou funkční i kreativní, podívejte sami!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения