čtvrtek 15. února 2018

Beko ev 6102 programy

Znamená to, že všechny programy (bavlna, vlna, syntetika, jemné) ždímají. Je vybavena pracími programy , kontrolou vyváženosti prádla a dětským bezpečnostním zámkem. Nechybí zde proto programy pro bavlnu, syntetiku, vlnu nebo praktická předpírka na extra špinavé prádlo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu.


Beko ev 6102 programy

EN Important safety instructions This section contains safety instructions that will help protect from risk of personal injury or property damage. Failure to follow these instructions shall void any warranty. Najednou vypere až kg prádla a hluboká je pouze cm.


Má také automatický systém regulace vody. Pračka nabízí základních pracích programů. Technologie AquaFusion praček Beko zajišťuje využití téměř 1 pracího prášku.


Beko ev 6102 programy

Práčka ovláda základných programov a hĺbka spotrebiča je iba cm. Práčka disponuje tiež automatickým systémom regulácie vody a elektronickou reguláciou vyváženosti bielizne. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou.


Kamenné predajne sú zatvorené. Práčka s predným plnením v úzkom prevedení je vhodná aj do domácností, kde záleží na každom centimetri. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Celková nabídka pracích programů zahrnuje také extra máchání navíc nebo intenzivní režim pro silně zašpiněné prádlo.


To vše vybere pomocí jediného otočného voliče - už. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Poměr kvalita vyprání - cena za pračku. Skvělá kapacita, otáčky i energetická třída. Nepřehledné označení programů.


Beko ev 6102 programy

Pro lidi, kteří si potrpí na design elektrospotřebičů to rozhodně není terno, ale mně je tohle uplně jedno, na parádu mám jiné věci. Když zapnu program tak pračka napustí, cvakne v hladinovém spínači a dál už nic. Jenom svítí kontrolka programu.


Když dám program odstředění, tak vypustí vodu a buben se neroztočí, dám pauzu a play a zase vypustí a neroztočí. Automatické voľnestojace práčky BEKO. Domáce spotrebiče BEKO.


Beko ev 6102 programy

A, na kg prádla,programů, rychlý program na min. Podaj jasny i wyczerpujący opis problemu i swoje pytanie. For more options, visit our dedicated Beko parts and accessories website where we stock the entire range of genuine Beko spares and accessories for all our models.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения