čtvrtek 1. února 2018

Cetris výprodej

Nápady nejen pro kutily. Cementotřískové desky pro stavebnictví. Podklady pro projektování a realizaci staveb. CETRIS HOBBY se slevou. Skladová dostupnost dle pobočky.


Tyto desky jsou vyráběny technologickým zařízením od firmy BISON. Firma Cetris má rozmanitý sortimen pro různé. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Breadcrumbs Toggle navigation.


VÝPRODEJ DESEK RŮZNÝCH ROZMĚRŮ, BAREV A TYPŮ. Neváhejte a přijeďte k nám, akce trvá. Neobsahuje azbest ani formaldehyd.


Cetris deska je cementotřísková deska s hladkým přírodním cementově šedým povrchem. Cena je uvedena za mnikoli za celou desku. Dodací podmínky Při odběru min. Platba je možná pouze převodem.


Doprava je v režii dodavatele. Kde a jak je možné desky zakoupit. V této sekci budeme zveřejňovat materiál, který nám zůstal z našich akcí a je ho možné zakoupit za sníženou cenu. Jedná se o materiály Fundermax, Cembrit, Neobond.


Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců. Cetris desky jsou cementotřískové desky, vhodné jako obklad stropů, příček a podlah. AKCE TRVÁ POUZE DO VYPRODÁNÍ SKLADOVÝCH ZÁSOB.


Na našem webu najdete vše, co budete potřebovat k bezproblémové realizaci stavby. Vítáme Vás na novém webu společnosti MPL Kauf spol. Ahoj SOrry za spam a neplacenou reklamu, ale mozna by nektere z vas mohlo zajimat, ze Cetris vyprodava sklad hobby desek (odrezku) a do konce listopadu jsou desky do 5mm sirky zdarma do pripadneho vycerpani zasob. Prohlédněte si aktuální inzeráty desky cetris.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Prodej: -stavebniny -asfaltové lepenky, barvy, betonové, cihelné výrobky, desky Cetris , desky dřevotřískové,. Stavební materiál bazar stavebnin - STAVEBNÍNET. Marlon TEN mm - čirá komůrková desetistěnná deska z polykarbonátu od renomovaného britského výrobce.


Elcon dle Vašich potřeb a přání. Samozřejmostí je i vrtání děr, sražení a penetrace hran. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения