úterý 6. února 2018

Jateční pistole na králíky drůbež a další drobná zvířata

Ostatní zvířata : Obdobným způsobem lze usmrcovat i ryby, husy, kačeny, kuřata, velmi dobře lze zabíjet krůty a to tak, že krůtu uchopíme za zobák, který ztlačíme až na krk, druhou rukou přiložíme nabitou pistoli na střed hlavy cca 2cm od ušních otvorů směrem k zobáku (spodní část lebky) a vystřelíme. Ze zadní části se vyšroubuje dutý šroub - nabiják, který se nasadí na úderník a svislým tlakem o plochu stolu se zatlačí do tělesa pistole až na doraz. V tom okamžiku vyskočí tlačítko spouště a zajist. Pistoli dodáváme ve smontovaném a nenabitém stavu. Z ústí přední části vyčnívá úderník, z boku tělesa.


Náhradní nabíjecí trn do jateční pistole. Je pravda, že ruka i bolela, tak přišlo na řadu krátké topůrko. Nyní stačí jedna rána na hlavu a krev už jen crčí.


Jateční pistole na králíky , pružinová. Hlavu a nějaký mozeček už neřeším dojde vyhodit , králíka chovám pro maso, né pro mozek ať je jakoliv dobrý. Po odmontování vážící misky lze váha použít i jako obyčejná plošinová váha s plošinou cca. Zabíječ pružinový, omračovací přístroj na králíky a drůbež. Zabíječ králíků Hracz - pružinový jateční přístroj k usmrcování drobného domácího zvířectva hlavně k zabíjení králíků, drůbeže bez bolesti a stresu.


Dobrý den, používám jateční přístroj od pana DRIMLA za cenu 580kč. Omračovací přístroj na drůbež , králíky , srážečka králíků, střílečka, jateční pistole na králíky , i když to žádná pistole není. Králíka usmrtí na první pokus. Krůty zatím nevím, má to fungovat i na drůbež. Pevně v to věřím, protože na jaře bych krůty chtěl.


Jesle na seno malé - h. Jednoduché krmítko plastové pro králíky. Prodám, Cena: 4Kč, Lokalita: Tachov - detail inzerátu č. V sobotu jsme s ní poráželi (omráčili) již druhého kohouta. Je to perda až vyleze kus mozečku, do dvou vteřin kohout zavře oči. Pak manžel bere sekyru a hlavu oddělí od těla. Prodám králíky z domácího chovu,masný typ na zabití,chov,nebo na dokrmení.


Váha v dospělosti okolo až 5kg. Křížené s belgickým obrem,stříbřitou velkou. Přeléčené proti kokcidioze.


Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. Můžeme se pochlubit více něž 50-ti letou tradicí a zkušenostmi. Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás. Omračovací pistole - pružinový jateční přístroj na omračování hlodavců a drůbeže bez zbytečných bolestí a stresu.


Produkt je konstruován v souladu s požadavky zákona o ochraně zvířat. DRÁTĚNÉ KRMÍTKO PRO HLODAVCE 12x6cm. Minářová a Sedlák zajišťují široký sortiment zemědělských a chovatelských potřeb pro drůbež. DROBNÁ ZVÍŘATA - Fretka - Hlodavci - Ptáci - Ryby.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения