středa 21. února 2018

Automatické kotle na uhlí dakon

Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout. Ocelové kotle na uhlí a dřevo Tradiční ocelové kotle na tuhá paliva s ručním přikládáním. Nový ocelový kotel DOR 5N Automat s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování hnědého uhlí a dřevěných pelet.


Kotel je k dispozici o výkonu 8-kW. Jak správně topit v kotli DAKON na uhlí a pelety TZB-info.

Unsubscribe from TZB-info? Nastaví se požadovaná výstupní teplota otopné vody z kotle ( na videu C) a rovněž. Jedná se nejmodernější zařízení ve skupině kotlů na tuhá paliva. Vaším jediným úkolem tak zůstává nezapomenout včas dosypat uhlí nebo pelety. V naší nabídce najdete například i teplovodní kotle na pevná paliva nebo automatické kotle na uhlí.


Zplynovací kotle na tuhá paliva jsou mezi zákazníky oblíbené pro svou vysokou účinnost, dlouhé přikládací intervaly, nízkou spotřebu a příznivou cenu. Ve zplynovacích kotlích se topí především kusovým dřevem, dřevními briketami, hnědým uhlím a uhelnými briketami.

Automatické kotle řady H8-C jsou určeny pro spalování černého uhlí. Více se o těchto dvou technologiích a kotlích obecně dozvíte v článku Jak vybrat kotel na tuhá paliva. Plyn představuje z pohledu provozních nákladů zlatou střední cestu.


Důvod pro topení plynem je poměrně jednoduchý. Největší nabídka kotlu v ČR za skvělé ceny! Kombinovaný kotel na tuhá paliva Dakon DOR 4F je konstruován pro provoz na hnědé uhlí. Na trh je dodáván ve výkonnostních stupních, a to 1 a kW. Zaujme také jeho ekologičnost.


Splňuje limity třídy podle normy ČSN EN303- ale dokáže splňovat podmínky i takzvaného Ekodesignu. Výrobce je známý na polském trhu především svou pečlivostí a precizností, dbá na správnost postupu výroby až po konečné zapojení kotle u zákazníka. Vyrábí kotle pro domácnosti ale i pro nemocnice, školy, dílny atd. Přináší skvělí komfort do rodinných domů i velkých provozů. Spalování je ekologické a finančně výhodné.


Některé automatické kotle je možné v létě použít pro ohřev TUV. Kotle na tuhá paliva představují stále jeden z nejlevnějších způsobů topení. Moderní automatické kotle již navíc nevyžadují stálé ruční přikládání.

Od těch nejmenších, které jsou vhodné pro vytápění bytů, s náročností na výkon kW, po ty největší, které zvládnou vytopit i větší objekty, s tepelným výkonem do kW. Tradičním materiálem pro výrobu výměníků kotlů na tuhá paliva značky VIADRUS je šedá litina. Aktuálním trendem v této oblasti vytápění jsou automatické kotle na zrnitá tuhá paliva, zejména uhlí a dřevní pelety. VIADRUS v tomto segmentu nabízí několik typů, které vycházejí vstříc.


Výkon kotle : 20kW Účinnost: Emisní třída kotle dle ČSN-EN 303-- Palivo: Hnědé uhlí ořechHnědé uhlí Záruční doba: let na těsnost výměníku Automatický ocelový kotel GEKON na tuhá paliva s automatickým řízením a minimálními nároky na obsluhu je určen k ekologickému a úspornému vytápění rodinných domů. Automatický kotel na pelety Automatický kotel na uhlí Tepelné čerpadlo Plynový kotel. Výhodou je čisté spalování splňující normu EN 303-třída nebo nebo vývoj. Poslední dobou jsou čím dál tím více v oblibě automatické kotle na uhlí.


K nevýhodám můžeme zařadit například potřebný prostor na uskladňování paliva a jeho obsluhu, resp. V případě koksu a uhlí se také nejedná o čistou práci. Jak dlouhou životnost mají kotle na tuhá paliva? Odpověď závisí od konstrukce, kvality použitých materiálů a vlastností kotle. Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou požadovány nízké pořizovací i provozní náklady.


Nezapomínejte na to, že montáž kotle by samozřejmě měl provádět odborník, aby nedošlo k porušení záruky a také nebyla ohrožena vaše bezpečnost. Technika na montáž kotle na pelety můžete najít na poptávkovém serveru Poptávej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения