čtvrtek 1. února 2018

Krimpovací kleště faston

Krimpovací kleště na fastony. Lisovací kleště na koncovky typu Faston a jim podobné, v rozsahu velikostí od do mm2. Lze použít i na kontakty Superseal, MNL, Timer, Delphi.


Solidní nástroj pro servisní praxi. Tyto kleště jsou vybaveny ráčnovým mechanizmem pro usnadnění lisování. Krátké video popisující způsob korektního krimpování vodičů. Wire Ferrules Explained: Why are Ferrules Used and How are Ferrules Crimped - Duration: 6:21.


Powerfix lidl crimping tool set. PCZS 2Awire stripper. Crimp, cut, peel - Duration: 17:45. Kleště lisovací na neizolované fastony HS-03B.


Ruční lisovací kleště HS-03B na neizolovaná fastony. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Lankový drát se sám o sobě velmi nepohodlně uchycuje do svorkovnic nebo pod šrouby. To se dříve řešilo cínováním, ale dnes se obvykle na konce lisují tyto dutinky. Mouser is an Authorised TE Distributor.


Same Day Shipping without Min Order! S ořezávačem a odizolovačem… Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Profesionální krimovací kleště HS 30J na fastony (červeně, modře a žlutě značené fastony).


AWG22–=5–0mm2-červená, AWG16–=5–5mm2-modrá, . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hydraulický krimpovací stroj na volné kontakty. Díky nově vyvinuté integrální hydraulické jednotce stroj šetří místo, je tichý a snadno se instaluje. Je pružně použitelný, neboť je.


MC či MC konektory Western najdete v našem shopu s ručním nářadím. Boční zavádění kabelových koncovek do nástroje a. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Nejčastější krimpovací kleště jsou kleště na RJ konektory (např. RJ-45) a konektory na koaxiální kabely, např. Kulaté zástrčky série CPC (Circular Plastik Connector) jsou známé v celém průmyslu a jsou používány především v náročných podmínkách. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Automobilové maxipojistky. Vysoce přesný ráčnový mechanismus s velkým tlakem na krimpovací čelisti s minimem ruční síly.


Patentované systémové lisovací kleště s výměnnými tvarovými vložkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения