úterý 27. února 2018

Etiketa na víno šablona

Obaly na láhve na víno a pivo poskytují některé skvělé příklady typografické síly k prodeji produktu na konkrétní trh. Všimnete si, že většina štítků šampaňského používá tradiční písma nebo silně sledované hlavičky, které komunikují s luxusem a špičkovou kvalitou. Veď taká fľaša sa behom chvíle vďaka etikete na víno zmení z obyčajnej fľaše na originálny a vzácny kúsok.


Darujte Vašim hosťom kúsok zo svojho slávnostného dňa. Vďaka osobným etiketám vytvoríte dokonalé spomienky ktoré len tak nezmiznú. V našej ponuke nájdete rôzne etikety na víno alebo aj alkohol.


Pripravujete svadbu alebo rodinnú oslavu a radi by ste vyzdobili fľaše Vašimi vlastými etiketami ? Na našej stránke si etikety jednoducho vyrobíte. Na báze prírodných vínnych, alebo plastových materiálov Vašu etiketu na víno vytlačíme atraktívnejšiu a Váš produkt môže byť žiadanejší. Vaše samolepiace etikety budú odolné voči UV žiareniu, proti vlhkosti, alebo mechanickému poškodeniu. Tiskneme samolepící etikety na svatební víno nebo i jakoukoliv jinou etiketu. Používáme samolepící papír se splitem určený pro lepení na skleněné lahve.


Lze též vyrobit etikety jiné velikosti. Objednání nestandardních rozměrů je možné pouze e-mailem. Stáhnout Etiketa na vino stock vektory z nejlepší agentury vektorové grafiky s miliony prémiových vysoce kvalitních royalty-free stock vektorů, ilustrací a klipartů za rozumné ceny.


Vás přichystáme minivína, či vína s originální etiketou. V nabídce máme druhů kvalitních moravských vín z našeho sklepa - rádi se s Vámi dohodneme jak na etiketě na přání, tak celkovém konečném vzhledu láhve - výběr barvy kapsle, mašličky. Etikety na lahve, polep výloh, oken a dveří, otevírací hodiny a jiné). Při tisku na tuto fólii automaticky podkládáme pod grafiku bílou barvu, aby byl výsledek na jakémkoliv podkladu bez problémů čitelný.


Tisk je velmi náchylný na poškrábání, proto doporučujeme při náročných podmínkách navíc laminaci. Web s etiketami a nálepkami na kořenky, kompoty, potraviny, víno , slivovici, med a pivo v různých jazycích - ke stažení zcela zdarma. Jinde již nemusíte hledat - jediné na internetu. Vánoční etiketa na červené víno Omlouváme se, ale pro tento produkt není zatím šablona připravena.


Fotodárek vyrobíme za Vás, stačí provést objednávku a fotografie zaslat přes objednávkový formulář. Grafiku vám pripravíme na základe vašich podkladov a vytlačíme až po odsúhlasení. Etikety majú rovnakú cenu bez ohľadu na počet ks, farebnosť či rozmer. Možnosť objednať víno aj bez etikety (pokiaľ máte inú možnosť).


Etiketu sladíme s designem vaší svatby a svatebním oznámením. Samozřejmě můžeme vytvořit vlastní etiketu i pro jinou příležitost – narozeniny či výročí svatby. Jaké povinné údaje patří na etiketu? U moravských zemských vín na etiketě může být uvedena vinařská obec, pokud jsou hrozny z vlastních registrovaných vinic.


Stáhnout Etiketa na vino levné fotky z nejlepší agentury stock fotografií rozumné ceny miliony prémiových, vysoce kvalitních, royalty-free stock fotografií, snímků a obrázků. Zastavit se za námi můžete také na prodejnách v Praze a Brně. Toto je volně editovatelný blog a jeho obsah vytvářejí sami čtenáři. Ctíme autorská práva a proto, pokud naleznete náznak porušení autorských práv, kontaktujte nás na autorska.


Nepřebíráme odpovědnost za činy třetích stran.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения