pondělí 5. února 2018

Čištění mikrovlnky citronem

Jak vyčistit troubu citronem ? Do misky s vodou přidejte pár plátků citronu a vložte na noc do mikrovlnky. Druhý den půjdou nečistoty mnohem lépe dolů. Citron funguje výborně i na odstranění zápachu z mikrovlnky. Do hluboké misky nalijte šálek vody se šťávou a kůrou z jednoho citronu a. Při přípravě nebo ohřívání jídel v mikrovlnce totiž často dochází ke znečištění jejího vnitřku.


Jde především o pokrmy, které. Já dávám samotný citron do mikrovlnky rozkrojený, řekla bych, že je tam potřeba ta pára z citronu, takže citron pořádně upéct a asi klidně jich dát víc, rozkrojených, abych se odpařovala citronová šťáva, vodu dát horkou, ať to netrvá věky. Pokud nechcete rovnou používat chemii, můžete také vyzkoušet přírodní prostředek, kterým je citrón. Stačí dát do misky s vodou pár plátků citronu nebo do vody vymačkat šťávu z něj a tuto misku dát do mikrovlnné trouby a tu pak pustit cca na minut na plný výkon.


Do mikrovlnky dávám misku s vodou a octem nebo nakrájeným citronem tak na minut na střední stupeň a pak jen otřu hadříkem. Troubu dělám stejně, píše čtenářka Barbora S. To, co platí u trouby, je u mikrovlnky ještě přísnější, v žádném případě nepoužívat drátěnky a písek. Nikdy však na čištění vnitřku vaší mikrovlnné trouby nepoužívejte čistící. Představa, že máte čistit troubu a mikrovlnku vás děsí? Postup čištění mikrovlnné trouby pomoci citrónu.


Čištění mikrovlnky citronem

Vyzkoušejte tyto čističe na trouby a. Při čištění mikrovlnky vždycky myslete na to, že je poměrně citlivá. Nepoužívejte drsné drátěnky a žádné abrazivní prostředky jako tekuté písky a pod. Ty by mohly poškodit povrch mikrovlnky a mikrovlny nebudou pracovat tak, jak mají. Jednoduše si vyrobte čisticí prostředek smícháním jedlé sody a citrónové šťávy a vytvořte pastu, která se vám bude snadno roztírat.


Hadříkem nebo starým kartáčkem na zuby ji potom naneste na plochy trouby a čistěte, dejte jen pozor na topná tělesa. Po vyčištění troubu 12. Misku dejte do mikrovlnky a zapněte na minut. Pokud máte opravdu znečištěnou mikrovlnku, nechte misku uvnitř ještě minuty (bez pouštění programu), aby pára pomohla odstranit nečistoty a zbytky jídla.


Skoro v každé domácnosti najdeme citrony. Vyčistit ji přitom lze tak jednoduše. Zapomeňte na zdlouhavé drhnutí a do mikrovlnky vložte misku s octem a vodou nebo misku s plátky citrusů. Po pěti minutách ohřevu na nejvyšší stupeň vám uvolněná vlhkost umožní připečené zbytky jídla snadno odstranit.


Navíc citron nebo pomeranč mikrovlnnou troubu příjemně provoní. Zařízení lze vyčistit citronem , pomerančovou kůrou, vodou, vodou s citronem nebo octem. Bílé a čisté mikrovlnné trouby z tuku může voda s octem - to je velmi jednoduché a efektivní čištění.


Čištění mikrovlnky citronem

Ach, my lidé jsme vskutku nepoučitelní. No, a aktuálně jde o mikrovlnnou troubu. Občas může někoho u vás v domácnosti „něco napadnout“ a pak je zapotřebí zbavit mikrovlnku zápachu.


Vystihuje to například tento komentář jedné maminky: „Já potřebuju vyčistit hlavně pach z mikrovlnky. Syn si dělal nugetu z čokolády a nějak nám skoro zhořel barák a ten smrad! Mikrovlnka nám dokáže ušetřit spoustu času a práce, ale nesmíme zapomínat na její pravidelné čištění.


Připravili jsme pro vás rady a triky, jak vyčistit mikrovlnku rychle a bezpečně, dokonce i od zaschlých a mastných nečistot, aniž byste se trápili zdlouhavým čistěním. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Kliknutím na tlačítko „Přijmout nám umožníte sledovat své chování na této webové stránce. To nám umožňuje vylepšit naše webové stránky a přizpůsobit Vám inzerci.


Pokud chceme odstranit skvrny a nepříjemný zápach z prkýnka, natřeme je velmi pečlivě citronem rozříznutým napolovic. Necháme účinkovat přibližně půl hodiny a pak vše pořádně opláchneme. Skvěle to funguje na dřevěných, skleněných a bílých platových prkénkách. U různobarevných raději.


Nečistoty z mikrovlnné trouby nejlépe dostanete, když je nejdříve navlhčíte, protože jsou připečené a přischlé. Pak mikrovlnku necháte zavřenou pomaličku vychládnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения