pátek 2. února 2018

Keramický půllitr

Keramický chladič na láhev nápoje s Vaším logem. Keramika má velmi dobré termoizolační vlastnosti a vaše pivo si díky ní uchová tu správnou teplotu. Vaše pivo si v něm uchová dlouho tu správnou teplotu. Krygl, půllitr , korbel - Pohádka s lebkou bronzová. V této sekci naleznete exkluzivní pivní půllitry, tupláky a korbely.


Keramický půllitr

Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry, teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr , který vám všichni ostatní pivaři budou závidět. Potistěno sublimační technologií. S možností potisku pro praváka, pro leváka, případně oboustranný.


MIM powers your daily workflow with a series of timesaving automated features. Prodám keramický půllitr a motivem města Míšeň (Meissen). Dárek vhodný pro muže i ženy a nejen pro pivaře. Půllitry s grafikou na přání nebo si můžete vybrat některý s připravených motivů. Cena za malý keramický džbán ručně malovaný je 1Kč (velký zelený džbán je už prodaný).


Keramický půllitr

Nemůžu nevzpomenout i na keramické džbány a džbánky různých objemů a velikostí. Dobrou chuť a na naše zdraví chlapy. S dopravou 1K č, osobně v placeMost. Nový půllitr Pilsner Urquell vznikl v dílně Ronyho Plesla, jednoho z nejúspěšnějších a nejznámějších českých sklářů.


Je jedno jestli hledáte korbel, půllitr nebo krýgl, tady najdete všechny a vyberete vhodný dárek pro kamaráda, oslavence nebo sami pro sebe. Korbely s prsama, s nápisy, nebo s číslicí jsou vždycky připravené posloužit dobrému pivu. Stylový půllitr s kovovým víčkem na originálním keramickém podtácku. Půllitr s vlastním designem na keramickém podtácku. Ztrácíte se občas ve vlastním světě?


Keramický půllitr

U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Kdepak z lahve, hezky do skla! Vychutnejte si pivo ve vlastní skleničce nebo půllitru. A občas do ní můžete nalít i nealko, neurazí se.


Pivní sklo je ideální dárek pro muže. Grafik motiv ořízne a obrázek na půlltir vyryjeme laserem, takže ho myčka nepoškodí. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Skvělý nevšední dárek pro milovníky piva. U myšáka reklamní půllitry - půllitr s firemním logem. I když láska prochází žaludkem, u někoho platí, že spíše hrdlem. Orosený design pro všechny milovníky zlatavého moku se hodí nejenom na tričko či trenýrky, ale třeba také na půlitr nebo i zástěru.


Bílý keramický cestovní termohrnek s. Vytvoř si vlastní dárek s pivním srdcem. Detail produktu Do obchodu. Velký výběr předpřipravených motivů. Expresní výroba do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения