úterý 13. února 2018

Prodam lis na mezisteny

Se včelami jsem byl kvůli ztrátě prostorů donucen skončit dříve než jsem ho stihl využít. Masivní konstrukce hliníkového odl. Za jednu cenu získáte hladký lis na vosk a lis na mezistěny.


Ruční výroba mezistěn je velice snadná a jednoduchá. Již nikdy více nebudete muset mezistěny nakupovat. X 2mm, Langstroth, na dvě mezistěny 1mm, LNMs. Nabídneme vám pařáky, lisy a další včelařské potřeby na včelí vosk, který má hojné využití. Především se používá k uskladnění zásob medu a pylu, ale zkušení včelaři a kreativní lidé naleznou i jiné využití.


Jinou míru vložte do poznámky při objednávce, cena zůstává stejná. Poslu vyzkoušíte a rozhodnete se zda si koupíte či vrátíte. Lis na mezistěny - ruční hladký (290) od AVV-100. Lis hladký ruční je určen k válcování předem připravených silných voskových desek do tenkých. Pomocí hladkých válců se připravuje hladký pás vosku pro další zpracování na gravírovaných válcích.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zvířata - Lis na inzerce. Prodám lis na mezistěny. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Peletovací lis slouží k rychlé a snadné přeměnění různých druhů. LNMs 3x 1mm - LNMs 3X 2mm - LNMs 4X 1mm, Optimal - LNMs 4X 1mm, Langstroth - LNMs 4x 1mm, Langstroth. Voskové mezistěny patří ke spotřebnímu zboží, které mnoho z nás včelařů nakupuje každý rok.


Prodam lis na mezisteny

Určitě je dobré sledovat poměr mezi cenou a kvalitou, protože není dobré kupovat nejlevnější mezistěny na trhu, které se sem často vozí z Polska. Dům a zahrada - Lis na bazar. Nabízíme nadstandartní přístup ve výrobě mezistěn! Vy nic neposíláte, my si pro vosk pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Nechceme, aby včelař, který nám vkládá důvěru tím, že si chce u nás nechat vyrobit kvalitní mezistěny ze svého vosku, ztrácel čas nějakým pracným balením balíků a tahal se s nimi na poštu. Rozměry lisu jsou 5x 3mm. Maximální rozměr vylisované mezistěny je 420. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Dostupné válce i lisy na odlévání, inzerované na internetu se mi zdály drahé, a tak jsem si vyrobil vlastní.


Ostatní - Mezisteny bazar. Hladký lis je naprosto nepoužitelný pro jakékoli srovnávání. Vosk se lepí na válce ať to mažete čímkoli válce jsou bud nekvalitní již v jejich vybroušení a nebo materiálu a nehodí se pro zmenšování síly vosku do plechů odlitého polotovaru nad mm ! S Za výhodnějších podmínek můžete stroj zakoupit i na aukru. Zdarma válce v hodnotě 100.


Suché i vlhké zrno, max. W, obilné i kukuřičné válce, výborný stav. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Netypické rozměry nyní budou vykryty cca za měsíce po objednání! Hlavní náplní naší činnosti je zparacování včelího vosku na mezistěny.


Prodam lis na mezisteny

Popis produktu Rámek plastový skládací bez mezistěny 39×24. Inzerce VCELIN - VČELařská INzerce slouží k bezplatnému zadávání inzerátů se včelařskou tematikou. Využít ho mohou jak včelaři, kteří shání cukr, oddělky, úly, včelí matky, medomet, nebo včelařské vybavení, tak i zájemci o včelí produkty jako jsou me propolis, včelí vosk, mateří kašička.


Ltd) is a company producing high quality nanofibrous materials. LIS NA MEZISTĚNY RUČNÍ GRAVÍROVANÝ BUŇKY - inzerce, prodám. Gravírovaný lis na mezistěny slouží k výrobě mezistěnového pásu.


Do gravíravaného lisu se vkládá na předem připraveném hladkém lisu tenký hladký pás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения