pondělí 26. února 2018

Bazos sici stroje

Nabízím tyhle šicí stroje , pro někoho, kdo se tím zabývá. Lučnik, pro vestavění do skříňky, na šlapací pohon, je možno přimontovat elektrický pohon. Jeden stroj je Nicoleta, funkční, bez pedálu a příslušenství. Uvedená cena je za všechno.


Stroje - Sici stroj bazar. Vybírejte z 7inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Jeden Lučník je s motorkem, bez pedálu a jeden stroj je Nicoleta, funkční, bez pedálu a příslušenství. Dům a zahrada - Sici stroje bazar. Ostatní - Sici stroje bazar. Elektro - Sici stroj bazar. Miniaturní hodiny biedermeier v původním stavu stroj funkční.


Signonané jedním z nejlepšících vídeňských hodinářů W. Atipický litý mosazný rámeček zlacený v ohni. Malé závažíčko vysoké cm. Propojení stroje s kyvadlem,dv.


Možno využít jako stylový zahradní stolek viz. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Nábytek - Sici stroje bazar. Materiál planá třešeň- litina. Stolová deska je naimpregnována teakovým olejem ve dvou vrstvách,základna stolu je litinová kostra šicího stroje , obroušeno a nastříkáno matnou barvou. Prodám nově udělaný designový stůl. Kategória Šijacie stroje - bazár.


Vyberajte z 1inzerátov. Oblečení - Sici stroj bazar. Pro ročník SOU a SOŠ Rozdělení a jednotlivé typy šicích strojů, popis jejich součástí, obsluhy a údržby, bezpečnost a ochrana zdraví při práci. Sport - Sici stroj bazar.


Dětský šicí stroj, cena 20-Kč,top stav-hraje melodii Mohu nabídnout i jiné hračky, také spoustu dětského oblečení-klučičí i holčičí, dále pánské oblečení i dámské oblečení-od vel. Napište si od jaké velikosti zašlu celou nabídku foto s cenami. Mezi příslušenství patří cívky s nití, kousek látky, metr na měření látky. Unikátní dětský šicí stroj s příslušenstvím.


Každá malá pomocnice může šít společně s maminkou a díky tomu se i bezpečně zabavit :-) Další výhodou stroje je osvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения