čtvrtek 1. února 2018

Mycí linka shell ceník

Chcete mít auto jako nové? Výhody programu perfektní lesk: Renovující funkce ochrany laku, která při pravidelném používání pomůže vyhla. Tepování Je důkladné vyprání sedaček a veškerého čalounění automobilu.


Vše se provádí tepovacím strojem a chemickými přípravky na odstranění nečistot. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace. S přáním pěkného dne Tým AUTO JEREMIÁŠOVA s.

Martin Šimánek Obsluha mycí linky tel. Na naší myčce naleznete také portálové boxy s vysokotlakým předmytím, aktivní pěnou, spodním mytím, leštěním tvrdým voskem a sušením. K dispozici máme na výběr různých programů. Dopravní informace ŘSD. Všechna práva vyhrazena.


Pohodlná platba z auta. Na vašem bezpečí nám záleží, proto na většině našich čerpacích stanic můžete platit za palivo rovnou od tankovacího stojanu díky digitální peněžence Master. Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář.


Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.

MYCÍ LINKA PRAHA STODŮLKY. Umyjeme váš TRUCK, AUTOBUS, DODÁVKU, AUTOMOBIL a to jak zvenku, tak vyčistíme interiér. Moderní mycí linka Praha Stodůlky.


Naše mycí linka je vybavena technologií pro mytí karoserií a motorů osobních a dodávkových automobilů. Není nutné absolvovat celý mycí režim – pouze si zvolíte, zda Vaše auto tentokrát vyžaduje i použití kartáče a voskování, nebo pouze šamponování a klasický oplach. I ten si ovšem můžete regulovat díky samooblužnému systému – platíte jen tolik, kolik je třeba.


Ať už jste se vydali na každodenní cestu do práce nebo na výlet za dobrodružstvím, my vám přinášíme vždy něco navíc. Shell tu jsou pro vaši lepší cestu. Základní rozsah mytí vozidla zahrnuje: 1. Ochrana osobních údajů. Obchodní společnost Italmec s. CENÍK PROGRAMŮ PRO MYTÍ S OBSLUHOU OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ JUNIOR - 21-. Nové bezkontaktní mycí boxy.


Mycí linka nákladních, užitkových vozidel a autobusů. Vám nabízí mytí nákladních vozidel v areálu bývalého ČSAD v Přemyslově ulici ( vedle čerpací stanice SHELL ). Jedná se o mycí linku pro osobní, nákladní i užitková vozidla a autobusy. Strojové mytí v dvouportálové mycí lince WashTec s pěnovými kartáči.


Nejlepší možnou kvalitu umytí a ochranu laku Vašeho vozidla zajistíme pomocí předmytí vozidla tlakovou vodou, které provádí naše obsluha, ruční aplikace čisticích prostředků na exponovaná místa před vlastním mytím, dalšího tlakového oplachu zabudovaného v portále myčky. Speciální mycí programy.

Dále také cisternové vozy nebo speciální návěsy. Umýváme vozidla až do výšky m šetrnými mixovanými kartáči (pěnová hmota zajistí šetrné mytí, zatímco žíňová vlákna perfektně vyčistí obtížná zákoutí s usazenými nečistotami). Ve spojení s vysokotlakým předmytím a mytím kol, které jsou součástí každého programu, odstraní veškeré nečistoty.


Samozřejmostí je možnost zvýšení účinnosti čištění a ochranu laku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения