úterý 27. února 2018

Blatiny restaurace

At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Občerstvení U Kolouška. Zveme vás k návštěvě restaurace U Kolouška, která navazuje na historii Samotínské hospody.


Osvěžíme vás alko i nealko nápoji a chutným občerstvením na cesty. Jsme tradiční hospoda na Blatinách, v samotném srdci Vysočiny, s více jak stoletou historií. Otevřete-li poprvé dveře U paňmámy , asi se vám na sekundu zastaví dech. Okázalé prostředí reprezentačního salonu kdesi na rodinném panství totiž připomíná všechno, jen ne tradiční hospodu českého venkova.


My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Restaurace v ČR jsou až do odvolání pro veřejnost zavřené. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří.


Nechte se pozvat do kavárny HOFR v krásné přírodě Vysočiny k posezení u kávy z místní pražírny. K čerstvé kávě připravované na mnoho způsobů vám nabídneme sladkosti, které uspokojí vaše chutě a přispějí k vaší spokojenosti. Hledáte ubytování na Vysočině?


Penzion pod Drátníkem se nachází uprostřed krásné přírody a nabízí stylových pokojů s vlastní koupelnou. Užijte si dovolenou na Vysočině. V každém pokoji je možnost přistýlky.


Jeden z pokojů umožňuje ubytování tělesně postiženým lidem - je bezbariérový s uzpůsobeným sociálním zařízením a má samostatný přístup přímo z parkoviště. Prostor penzionu i restaurace je nekuřácký. Naši milí hosté, velmi nás to mrzí, ale v rámci rozhodnutí vlády naši restauraci až do odvolání zavíráme.


Děkujeme za podporu a přejeme pevné zdraví a klidnou hlavu! Objednejte pobyt bez zaplacení zálohy! V současné době panuje nejistota omezení cestování z důvodu epidemie koronaviru, proto jsme se rozhodli přijít s mimořádnou nabídkou. O pět let později byla otevřena i kavárna s možností ubytování. Rodinný Statek Pavlišovo nabízí luxusní ubytování na Blatinách v příjemném prostředí Žďárských vrchů ve vesnici Blatiny.


Milovy - restaurace u Šlechtů. Plně funkční kuchyň s myčkou, mikrovlnkou. Pračka, lednička umístěny v místnosti(verandě) při vchodu, vybavena dřezem, možnost umístění potravin, kočárků atd.


Blatiny - kavárna Hofr, JK - Blatiny , U Kosků. Hospoda U Kosku, Snezne: See unbiased reviews of Hospoda U Kosku, rated 4. Restaurants near Hotel Podlesi, Snezne on Tripadvisor: Find traveler reviews and candid photos of dining near Hotel Podlesi in Snezne, Czech Republic. Můžete se s nimi ubytovat pouze v bungalovech a to pouze malá plemena za poplatek 1Kč na noc. Naše restaurace nabídne výtečnou moderní domácí kuchyni, postavenou především na kvalitních surovinách od lokálních dodavatelů.


V těsné blízkosti venkovní zahrádky, rodičům na očích, jsme dětem pro zpříjemnění volného času připravili hřiště s houpačkami a prolézačkami. V případě nepřízně počasí je. JAK SE K NÁM DOSTANETE?


Stylová nekuřácká restaurace s výhledem do malebné krajiny Vysočiny Vám poskytne zázemí, kde si můžete vychutnat jak rodinný či pracovní oběd tak romantickou večeři. Pokud ovšem přijedete od června do konce září mimo naši pracovní dobu, nevadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения