čtvrtek 22. února 2018

Posuvné archivní regály

Obslužnou uličku si vytvoříte sami tam, kde ji budete potřebovat. Archivní regály lze využít k uložní různého sortimentu, předně šanonů, boxů, knih a dalších. Nejčastějšími objednávanými rozměry regálů do archivu jsou hloubky polic 3nebo 4mm pro jednostranný přístěnný regál a 6mm pro regál oboustranný, přístupný ze dvou stran. Při zachování stávající archivní kapacity zmenší potřebný archivační prostor na. Logirax posuvné archivní regály výrazně zvyšují využití prostoru a kapacitu vašeho archivu nebo skladu.


Jsou určeny pro použití v archivech, příručních skladech, výdejnách nářadí a náhradních dílů, provozech, depozitních skladech a všude tam, kde je třeba skladovat drobné zboží v pořadačích, kartonových krabicích nebo volně na policích. Pohyb regálových vozíků je zajišťován otočným kolem na čele každého vozíku. Pohyb přenášený na hnané kolo se převádí do řetězového vedení v kolejnici. V takovýchto případech řešíme skladovací technologie v těsné.


Mobilní provedení umožňuje snadný přesun regálu s naskladnění materiálem na potřebné místo ve skladu , přísun materiálu k výrobní lince a lepší využití skladových prostor. Mobilní policové regály MOBIRACK se skládají z policové regálové nástavby a podvozku, který je ručně posuván po kolejích pomocí volantu. Jsme česká společnost, která vyvíjí a vyrábí skladovou techniku, regálové systémy, nabízí logistické řešení ušité na míru i výrobu archivů, archivačního zařízení a sklady depozitářů. Kvalitní regály a regálové systémy, poskytujeme ucelený profesionální servis pro vybavení archivů, skladů a dílen.


Regály , regálové systémy, pro archivy a sklady e- regaly. Jednoznačne ponúkajú možnosť, ako získať v malom priestore veľkú kapacitu. Posuvné policové regály sú naozajstnou špecialitou. Zostavy posuvných regálov umožňujú zvýšenie kapacity vášho archívu alebo príručného skladu až o 1 oproti klasickým pevným regálom. Vaše regály sa budú ľahko pohybovať po koľajniciach, ktoré je možné inštalovať na podlahu.


POJÍZDNÉ REGÁLY A ARCHIVAČNÍ SYSTÉMY. Umístěním policových regálů na pojízdné podvozky získáte vysoce efektivní skladový a archivační systém, který výrazně zvýší využití prostoru a zmenší prostorovou náročnost. Popis: Regály do archívu neboli archivní regály pro profesionální skladování a archivaci libovolného zboží nebo materiálu.


Dodáváme posuvné regály , které zajistí maximální využití prostoru. Mobilní regály jsou vhodným řešením pro archivy, muzea a všude, kde je třeba šetřit místo. Archivní kovový regál podporuje všechny standardní metody archivace a může být vybaven řadou různých doplňků. Pro přístup k informacim lze posuvné regálové moduly bez námahy přesunovat pomocí ručního kola s řetězovým převodem a, pokud je požadováno, lze je také pro větší bezpečnost uzamknout.


Archivní neboli archivační regály jak již z názvu vyplývá, slouží pro archivaci a ukládání dokumentů a firemních tiskovin. Kovové policové regály VARIMO lze pomocí doplňků variabilně přizpůsobit k uskladnění potřebné dokumentace buď přímo, v šanonech, v archivních krabicích a nebo jiných speciálních složkách. Dodáváme samozřejmě klasické policové archivní regály , posuvné sytémy, zásuvkové kartotéky aj.


Dokážeme vyřešit Vaše požadavky i problémy. Navrhneme Vám řešení včetně projektu. Při využití moderních systémů budete překva- peni, kolik místa jste dosud nevyužívali! Pojízdné policové regály jsou určeny pro použití v archivech, příručních skladech, výdejnách nářadí a náhradních dílů, provozech, depozitních skladech a všude tam, kde je třeba skladovat nepaletované zboží. Obslužnú uličku si vytvoríte práve tam, kde ju potrebujete.


V dnešnej dobe človek potrebuje mať vo veciach prehľad a preto vám ponúkame regály rôznych druhov. Regály na archiváciu, strojárske regály , regály pre školstvo, autoservisy. Nejčastěji se využívá pevného (stacionárního) provedení regálů, pro toho kdo bojuje s místem pro archivaci, nabízíme také regály pojízdné, které výrazným způsobem šetří místo a zvyšují úložnou kapacitu. Nejběžnějším řešením vybavení skladu jsou archivní regály VARIMO.


Lakované policové regály SYSCO, posuvné policové regály Compactus, posuvné policové regály Compactus Dynamic s elektrickým pohonem nebo regály pro knihovny SYSCO LIBRARY tvoří nabídku společnosti Altic Point s. Regály lze použít pro archivaci všech předmětů, které zákazník požaduje uložit. Přesuvné regály pojíždějící po ocelových kolejnicích zabudovaných v podlaze. Podvozky přesuvných regálů jsou svařeny z ocelových profilů, osazeny ocelovými. Regály kovové, policové regály , archivní regály a regály na pneumatiky Kovové regály typu SUPER 1-2-jsou ideálním řešením ke skladování volně loženého zboží a materiálu s ruční obsluhou a přímým přístupem obsluhujícího personálu, pro ukládání nepaletovaného zboží volně, v krabicích, v plastových nebo kovových přepravkách. Regály policové šroubované, regály policové přestavitelné, regály posuvné Compactus , regály posuvné side2side, regály paletové, vícepodlažní regálové konstrukce, skladové plošiny, regály konzolové, skladovací systém Maxi, dělící a skříňové stěny, spádové regály , dopravníková technika.


Majster Regál nabízí kovové regály a regálové systémy, které optimálně využívají prostor a zohledňují možnosti a individuální požadavky zákazníka. Naše regály s vámi mohou růst, mohou být kdykoliv rozšířeny o přídavné moduly a police a jsou vhodné jak pro podnikatelské i soukromé účely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения