pátek 31. srpna 2018

Tona momentový klíč

Provozujeme specializovaný obchod s ručním a pneumatickým nářadím značek Tona Expert, Facom a Facom Expert. Nabízíme kvalitní nářadí, které je vhodné i pro plnění těch nejnáročnějších úkolů. Ohybový momentový klíč 5-25Nm.


V této sekci si zaručeně vyberou všichni, kdo shání momentový klíč. Jeho použití je vyžadováno zvláště při autoservisních pracích, uplatnění najde ale také v dílně při utahování spojů s přesně předepsaným momentem. Takový úkon zkrátka kvalitně zvládnout s klasickým klíčem nelze - hrozí buď.

Momentový klíče jsou rozděleny do pokdategorií podle typu. V nabídce naleznete běžné momentové klíče s ráčnou, ale i momentové klíče vhodné pro vývoj, výzkum či kontrolu šroubových spojů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hodnocení produktu: (). Prodám pěkný momentový klíč , téměř nepoužívaný, tedy velmi zachovalý, neomlácený a čístý, včetně krabičky a všech dokumentů.


Typ: TOHNICHI CL25N5X10D Japonský výrobce. Utahovací moment: 5-25Nm Vhodný tedy pro jemnou práci. Hledáte Momentové Klíče v blízkosti vaší lokalitě?


Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou, hodnoceními a speciálními nabídkami.

Vážení zákazníci, rozhodnutím vlády České republiky ze dne 14. Vítejte v našem obchodě. Zabýváme se prodejem momentových klíčů, a vším co s tím souvisí. Nabízíme Vám výrobky německého dodavatele KS TOOLS a značky TONA Expert. Momentové klíče Vám skvěle poslouží všude tam, kde je třeba šroubový spoj utáhnout na určitý utahovací moment.


Použijete-li momentový klíč , můžete si být jisti, že jste šroub dotáhli právě takovou silou, kterou předepisuje výrobce. Ráčnu momentového klíče tvoří kalených zubů, které umožňují krok záběru již po 5-ti obloukových. Momentové klíče analogové i digitální, úhloměry, adaptéry a další příslušenství vybírejte z bohaté nabídky MojeDílna. Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením.


Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi. Ihned k odeslání 3ks. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Já jsem koupil tento: TONA a jsem opravdu hodně spokojen! Kamarád koupil nějaký klíč za 690Kč,kalibrace u něj byla. Ale když dotáhnu šroubek já na 20Nm a potom ho dotáhne kamarád na 20Nm,tak se šroubek přitáhne (pootočí se) o milimetry více,takže neutahuje vůbec přesně! Raději kup značkový klíč ,který je ověřený. Klíč se velmi snadno nastavuje na požadovanou hodnotu a je vybaven ergonomickou rukojetí, která je odolná vůči chemikáliím.


Klíč je použiván především v automobilovém a leteckém průmyslu, ale je vhodný pro všechna.

TONA EXPERT záruka spokojenosti a kvality. Vysoce zatížitelné provedení z chrom-vanadiové oceli pro vynikající pevnost a dlouhodobou trvanlivost momentového klíče pro přesné nastavení točivého momentu. Velikosti čtyřhranu jsou uváděny v palcích. Kvalita nářadí EXPERT je podpořena zárukou EXPERT. Není-li uvedeno jinak, EXPERT poskytuje záruku na veškeré vady materiálu a zpracování na všechny výrobky této značky bez časového omezení.


Je vhodný k použití v dílenském a servisním prostření, není však určen k profesionálnímu použití. Aukro Dům a zahrada Nářadí Ruční nářadí Klíče. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения