úterý 21. srpna 2018

Sušička paradiso

Sušička paradiso

Díky šikovné sušící paletě, jejíž patra jsou výškově nastavitelná, pojme velké množství surovin. Ty se navíc k povrchu nelepí. Přístroj disponuje tichým provozem a kvalitním provedením, nechybí mu nastavení teploty, časovač ani automatické vypnutí.


Obecně i na českém trhu platí, že průměrně mají sušičky v základu 5-plat. V případě potřeby je ve většině případů možné plata přikoupit, takže jich můžete. Nejznámější srovnávač produktů, společnost Heureka, každoročně oceňuje nejoblíbenější produkty dle preferencí spotřebitelů v České republice. Existuje ještě silnější. Jak jsme v sušičce na ovoce a zeleninu připravili domácí vegetu bez glutamátů a jiných chemických vylepšovadel.


Vďaka šikovnej sušiacej palete, ktorej pláty sú výškovo nastaviteľné, pojme veľké množstvo surovín, ktoré sa navyše neprilepia k povrchu. Prístroj disponuje tichým prevádzkou a kvalitným prevedením, nechýba mu nastavenie teploty, časovač ani automatické vypnutie. Její hlavní předností je velká plocha sušících plat, takže uživatelé, kteří potřebují sušit větší množství potravin naráz, si přijdou na své.


Je dodávaná s piatimi sušiacimi plátmi, v prípade potreby je však možné dokúpiť ďalšie a sušiť tak spolu až na deviatich plátoch. Táto sušička je vyrobená z kvalitných materiálov, a to vidieť už na prvý pohľad. I po těch vašich večeřích, které díky ní opravdu nikdy nezvadnou. Výkon sušičky je 5W, čo je na sušičku potravín v tejto cenovej relácii nadpriemerná hodnota. Nastavte si čas a teplotu, o víc se starat nemusíte.


Samozrejme za predpokladu, že radi konzumujete sušené ovocie či zeleninu, alebo sušíte zozbieranú úrodu v podobe húb či bylín. Manipulácia i celkové ovládanie je veľmi jednoduché, takže z neho nemusíte mať žiadne obavy. Disponuje šiestimi poschodiami. Jej skladnosť však neovplyvňuje jej vysoký výkon, ktorý dosahuje 3W. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S tímto přístrojem můžete zužitkovat prakticky veškerou úrodu a mít tak veškeré pochutiny celý rok stále po ruce. Stačí ho pouze nakrájet, ochutit a nechat vysušit. Sušička na maso je vhodná pro sušení netučného masa.


Všetky informácie o produkte. Potraviny absorbují teplo a následně uvolňují vlhkost v podobě vodní páry. Sušení je alternativou jiných druhů. Každý den stovky novinek v nabídce.


Sušička paradiso

A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Praktická sušička Paradiso. Můžete si nasušit houby do polívky nebo třeba vyrobit banánové chipsy na mlsání.


Všechny kousky jsou sušeny rovnoměrně. Paradiso Cube obsahuje sušících plátů, každý z nich pojme kg ovoce. Sušenie potravín je ďalšou z možností, ako jedlo uchovať dlhodobo chutné, bez toho aby došlo k úbytku jeho vitamínov, minerálov a ďalších dôležitých látok. Sušičky ovocia vám pomôžu pripraviť sušené ovocie v pohodlí domova.


Práca s nimi je jednoduchá, pričom naraz môžete sušiť viac druhov ovocia. Vyrobte si zdravú pochúťku plnú vitamínov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения