úterý 28. srpna 2018

Papírové krabičky návod

Papírové krabičky návod

Tak tady je moje úplně první video :). DIY na papírovou krabičku, do které si můžete dát nějaké věci co najdete. Užijte si ho tak naplno jako. Bude to další, nová stěna.


Papírové krabičky návod

Zvedněte protilehlou zašpičatělou stěnu. Vytvořte rohy krabičky proti poslední stěně. Mám ráda krabičky všeho druhu a vtipné obaly na dárky.


Založte konce pravé a levé stěny dovnitř a proti. V dnešním návodu jsem spojila obojí. Jedná se o sadu krabiček vložených do sebe. Když obdarovaný stále rozbaluje a stále nenachází konce krabiček, které mají menší a menší rozměry, napětí stoupá. V nejmenší krabičce se pak skrývá maličký dárek.


Do krabičky vložte dárek a svažte stuhou nebo provázkem. Mohlo by vás zajímat: Balení dárků Dárky papír šperky vánoce Dárek Papír Šperk Vánoce Uložit Sdílet Tisk. Hodnocení a komentáře Přihlašte se pro přidání k. Chcete překvapit maminku dárečkem?


Jednoduché, krásné, užitečné, veselé, zábavné, praktické. To všechno jsou mini krabičky z papíru, které si poskládáte jednoduše během chvilky. Už nemusíte kupovat obaly na dárky, balící papíry a drahé dárkové tašky. Krabičky skvěle využijete i na uložení všech drobností a šperků, které se vám potulují po bytě. Náš tip: Foto návod : Jak vyrobit dárkovou tašku za minut!


Papírové krabičky návod

Když si podrobně prohlédnete video, pak zjistíte, že si za pár minut vyrobíte zajímavý obal na jedlý dárek. Klasická papírová krabička. Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků.


Návod na pletení z papíru pro začátečníky. Začátečníci ocení papírové pletení podle předlohy. Zjednodušeně řečeno: zvolí si libovolný předmět, který budou oplétat. Může to být například krabička od čaje, ale také květináč nebo cokoli jiného, k čemu budeme moci osnovu bezpečně přichytit pomocí kolíčku. Poté základ krabičky vystřihněte.


U papírové verze natřete lepidlem přesahy stěn krabičky a slepte krabičku dohromady. Pokud vyrábíte krabičku z pěnovky, nenechávejte přesahy, ale boky krabičky sešijte. Nakonec udělejte v obloučkách krabičky dírky a svažte k sobě ozdobnou mašličkou.


Ozdobné balení dárků: Krabičky s růžičkami z papíru Tento tip na ozdobné balení dárků zabere chviličku a výsledek je perfektní! Udělejte si papírové růžičky podle video návodu! Dokončete tělo krabičky vytvořením krychle tak, že dvě protilehlé strany budou hladké a druhé dvě vytvoří vzniklé trojúhelníky složené přes sebe.


Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku! K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů. Krabičky tiskneme ofsetovým tiskem s možností prolisu víčka nebo těla krabičky. Cenovou nabídku vám rádi zpracujeme na základě dodaného náhledu designu. Stříbrné plechové krabičky bez potisku vyrábíme v minimálním množství od cca kusů.


Pro více info nás kontaktujte. Postup: Vystřihneme dno podle vzoru,co budeme obeplítat. Na tyto výslužky nejčastěji použijeme papírové krabičky na výslužky, do kterých vložíme kousek svatebního dortu, zákusky, minidezerty a cukroví. Výslužka se svatebními koláčky se většinou roznáší již před svatbou a na tyto koláčky jsou nejvhodnější malé papírové košíčky na koláčky.


Papírové krabičky návod

Naše kompletní nabídka krabiček na svatební výslužky zahrnuje praktické, cenově výhodné krabice na zákusky s uchem, potištěné krabičky na zákusky a papírové košíčky na svatební koláčky. Pro náročné zákazníky nabízíme luxusní krabičky na svatební zákusky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения