pátek 17. srpna 2018

Etiketa na víno rozměry

Originální etiketa na víno udělá z praktického dárku osobní dárek. Víno s vlastní etiketou vyrobíme tak, že původní etiketu z vína sundáme a nalepíme Vaši etiketu. Updated about years ago.


Etikety na víno - doporučené rozměry. Nevíte se rozhodnout jaký rozměr etikety na lahve potřebujete? Pomůže vám praktická vizualizace etiket a různých druhů lahví. Zátka na víno obdélník má rozměry 3x 5cm, potisk 1x6cm, Zátka na víno kruh má rozměry 3x9cm, potisk 5x5cm. Připravujete svatbu nebo rodinnou oslavu a rádi byste si vyzdobili lahve Vašimi vlastními vignetami?


Při tisku na tuto fólii automaticky podkládáme pod grafiku bílou barvu, aby byl výsledek na jakémkoliv podkladu bez problémů čitelný. Tisk je velmi náchylný na poškrábání, proto doporučujeme při náročných podmínkách navíc laminaci. Tiskneme samolepící etikety na svatební víno nebo i jakoukoliv jinou etiketu. Používáme samolepící papír se splitem určený pro lepení na skleněné lahve. Lze též vyrobit etikety jiné velikosti.


Objednání nestandardních rozměrů je možné pouze e-mailem. Veď taká fľaša sa behom chvíle vďaka etikete na víno zmení z obyčajnej fľaše na originálny a vzácny kúsok. Darujte Vašim hosťom kúsok zo svojho slávnostného dňa. Vďaka osobným etiketám vytvoríte dokonalé spomienky ktoré len tak nezmiznú.


V našej ponuke nájdete rôzne etikety na víno alebo aj alkohol. Jaké povinné údaje patří na etiketu? U moravských zemských vín na etiketě může být uvedena vinařská obec, pokud jsou hrozny z vlastních registrovaných vinic. Grafiku vám pripravíme na základe vašich podkladov a vytlačíme až po odsúhlasení.


Možnosť objednať víno aj bez etikety (pokiaľ máte inú možnosť). Papír: samolepka bílá, možnost ořezu do tvaru. Uvedená cena je pouze za sazbu textu a tisk, cena za nakreslení a grafické zpracování obrázku bude stanovena dle.


Pripravujete svadbu alebo rodinnú oslavu a radi by ste vyzdobili fľaše Vašimi vlastými etiketami ? Na našej stránke si etikety jednoducho vyrobíte. Výroba samolepiacich etikiet podľa vlastného návrhu s expresným dodaním a grafickým návrhom zdarma. Svadobné etikety, etikety na jubileum, etikety na pálenku a víno. Rôzne veľkosti etikiet na vodeodolnej samolepiacej fólii. Samolepicí etikety na vaše svatební vína o objemu 7l a více.


Cena je uvedena za ks. Nápis v aglickém jazyce : Wedding wine (překlad Svatebí víno ), thank you for sharin. Oblíbený dárek svatebčanům, jako poděkování za účast.


Na etiketu si můžete nechat napsat cokoliv, stačí nám to napsat do poznámky a my zpracujeme grafický návrh. Uveďte nám také rozměry , jaké si budete přát. Nápis je vyřezán z fólie, bez pozadí, takže písmo je vystouplé a vypadá originálně. Samolepka je dodávaná na aplikační fólii pro snadné nalepení. Reklamní etikety na víno Vám umožní dát reklamní dárek - víno s reklamní etiketou - do nákladů.


Rádi Vám navrhneme jedinečnou reklamní etiketu, kontaktujete nás prosím. Připravili jsme pro Vás i obecné vzory reklamních etiket, na které si můžete přidat své logo a napsat si název odrůdy. Design reklamních etiket je.


Pri tlači na túto fóliu automaticky podkladáme pod grafiku bielu farbu, aby bol výsledok na akomkoľvek podklade bez problémov čitateľný. Tlač je veľmi náchylná na poškriabanie, preto odporúčame pri náročných podmienkach naviac lamináciu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения