čtvrtek 9. srpna 2018

Mycí boxy na auta

S ohledem na životní prostředí není možné, umývání motorů vozidel. Samoobslužné mycí boxy jsou k dispozici NON-STOP, nevyžadují žádnou další obsluhu a zákazník si vše snadno obstará sám. Vynikají vysoce ekonomickým provozem, snadným ovládáním a mimořádnou spolehlivostí. Provozovat takovýto box je zkrátka trefou do černého! Bezkontaktní mytí auta je prostě hit!


Dodáváme mycí boxy pro bezkontaktní mytí aut.

V současné době je mnoho firem, které bezkontaktní mytí nabízejí jako novinku. Možná ale jen málokdo ví, že mycí box od firmy CHEMIE STAR umožňuje bezkontaktní mytí vozidel již více než let. Zvyšuje atraktivitu Vaši bezkontaktní myčky a dokáže rozšířit klientelu. Vnější mycí box je ideální pro mytí dodávek, což Vám pomůže na myčku přitáhnout další skupinu zákazníků. Díky nízkým pořizovacím nákladům je návratnost investice rychlá, přičemž jednoduchým způsobem může majitel zvýšit svoji.


Mycí box je alternativou mycí linky pro šetrné mytí aut. Nejmodernější myčka aut, motorek, kol a psů v Brně nabízející služby v oblasti čištění motorových vozidel, ruční mytí, čištění interiéru, samoobslužná mycí zařízení a boxy a portálové mytí. Pro registraci stačí kliknout na registrovat a vyplňte.


Portálová myčka Mycí boxy Čištění interiérů Ozonové čištění Vysavače Mycí areál SPA for CARS PiXOLO.

Zabýváme se výrobou bezkontaktních automyček. Klientům poskytujeme výrobu, servis a mycí chemii. Také je pro nás důležité zajištění dostupnosti náhradních dílů. Budoucím a současným klientům nabízíme kvalitní automyčku na výborné úrovni, pohotový servisní tým, konzultace a možnosti spolupráce. Universal Wire Audio Handset.


Jsme profesionálové ve výstavbě mycích linek a mycích boxů na klíč. Nabízíme taktéž široký sortiment příslušenství. Více jak let zkušeností.


Po odstranění poruchy musíme znovu zvolit mycí program. Jeho délka je závislá na hodnotě vhozených mincí a nastavení času mytí pro jednotlivé programy. U každého programu je odpočítávání různé, dle chemie nebo ohřevu vody. Je to vhodné řešení pro šetrné automatické venkovní čištění osobních vozů s maximálními rozměry m výšky a m šířky a nákladních vozů s maximálními rozměry m výšky a šířky. L 2x vešák ( osobní, pro zakaznice) 1x kad.


Občas jezdím do areálu Bílý a syn na Jihlavské nebo naproti k Shellce. Když je tam plno, zkusím ještě OMV na Heršpické z centra. Houba na auto - velká houba na efektiv. V této sekci naleznete vše, co budete potřebovat k údržbě a mytí automobilu. Mycí houby, jelenice, kartáče, stěrky, modelíny a jiné prostředky, které budou pečovat o čistotu vašeho vozu naleznete právě zde.


Vítáme Vás na stránkách Mycího centra WAY v Plzni, jedinečného svou nejnovější a nejšetrnější technologií, pro péči o čistotu Vašeho vozu.

Znatelnost degradace pak postupně klesala. Z toho plyne, že degradace na laku bude patrná už po několika prvních mytích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения