pondělí 13. srpna 2018

Restaurace stará škola sloup

Zveme vás do hotelu Stará škola ve Sloupu v Moravském krasu. Ubytování, restaurace , možnosti teambuildingu, seminářů, ale i bowling, pobyty s dětmi a klid pro seniory, toto vše nabízí náš hotel. Stylové zabijačkové hody, pravidelné soutěže v naší pizzerii. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen.


Pro naše nejmladší hosty jsme v hotelu vytvořili jeden.

Chcete si u nás pochutnat při zvláštní příležitosti jako je svatba, promoce, firemní večírek nebo školení? Připravíme pro Vás netradiční gurmánský zážitek: slavnostní chody, teplé a studené rauty, rožnění selete, vegetariánské hody, menu sestavené na míru podle Vašich chutí. Restaurace česká i mezinárodní kuchyně. Má bowling, kulečník a restauraci, která podává českou i mezinárodní kuchyni.


Hotel Škola nabízí prostorné pokoje s dřevěnými podlahami nebo s kobercem a se satelitní TV s plochou obrazovkou. Pokoje jsou obsluhovány výtahem, vybaveny nábytkem z masivního dřeva, plochou televizí, telefonem a vlastním sociálním zařízením. Budova celého hotelu je pokryta signálem Wi-Fi.

Uděláme všechno proto, abyste se dobře bavili a skvěle si pochutnali. Máme speciální prostory pro Vaši zábavu a odpočinek s monumentálním krbem a udírnou. Nabídka jídel české i mezinárodní kuchyně, alkoholických či nealkoholických nápojů.


Možnost pořádání slavnostních večeří, rautů a svateb. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Personál je velmi milý a pozorný.


K dispozici je dostatek parkovacích míst. Svatomartinská husa, na kterou jsme se nechali nalákat, byla vynikající. Podívejte se na recenze a zážitky těch, kteří v restauraci Stará Škola byli před vámi a zkontrolujete si během pár vteřin restauraci, do které se právě chystáte. Kategorie hotely a motely Adresa Slou. Hostům jsou k dispozici i tři stylové salonky, otevřený krb a. Ubytují vás v pohodlných pokojích, které zajistí dostatek soukromí a pohodlí.


Ponořte se do bublající vířivky, navštivte horkou saunu nebo. V obci Strážné v nadmořské výšce 8m na pomezí Krkonošského národního parku naleznete rodinný penzion Stará škola.

Vzruchy a mediální tance kolem MS v Liberci neberou konce. Jak jinak, když jde o peníze až v první řadě! Nemohly jsme Briana najít, a když nám napsal „please, help me! Oficiální stránky Městyse Sloup. There are rooms furnished in alpine style and venues for trainings and conferences.


Two training rooms have total capacity of 1seats and modern presentation equipment. Hotel je postaven v alpském stylu, nabízí příjemné posezení ve sytlové restaurace , posezení u krbu s možností opékání selete, bowling ve stylu venkosvské stodoly. MŠ Sloup oznamuje, že mateřská škola nebude v provozu v době od úterý 17.


Hotel Broušek je typický rodinný hotel. Nachází se v městysi Sloup , v severní části Moravského krasu a to asi 1m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně. Hotel Stará škola se nachází v městečku Sloup v Moravském krasu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения