pátek 10. srpna 2018

Držák na kolo za pedál

Na držáky kol pro uchycení na zeď nebo strop zavěsíte horská, crossová i městská kola za přední osu, kolo či pedály. Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa? Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola.


V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo , držáky za pedál , závěsné stropní držáky, držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola. Kolo se na držák věší za pedál.

Lze použít i pro kolo s SPD pedály. Umožňuje prostorově velice úsporné uložení kola. Nadstandartní způsob uložení jízdních kol přináší držák na kolo na zeď, který bicykl uchopuje za pedál a obsahuje také opěrky pro přední i zadní kolo.


Váš jízdní prostředek je potom bezpečně uložen ve vertikální poloze. Díky svému designu je vhodný pro všechny typy jízdních kol. Nemusíte se tedy obávat o. Součástí balení jsou hmoždinky a šrouby pro upevnění na zeď.

Způsob použití držáku Do držáku se kolo zavěsí za pedál. Jízdní kolo visí za pedál , opírá se jedním kolem o kolejničku a druhým o zeď. Držák za pedál a opěrná kolejnička. Oproti konkurenčním držákům za pedál zamezuje naše konstrukce přetočení nevyváženého kola (t.j. např. kolo s odpruženou vidlicí).


PEDALSPORT DK-P držák na kolo za pedál - 2Kč 3Kč Skladem Koupit. To si raději uklidíme svého dvoukolého miláčka do bytu nebo na balkón. A aby tady zbytečně nezabíralo místo, umístíme jej na držák kola na stěnu.


Třeba takový, jaký si vyberete tady u nás. Máme držáky, na které zavěsíte kolo za pedál , přední kolo , za osu, za rám a dokonce i kladkové držáky na kolo na strop. MAX pogumovaný konec, ideální do garáže i do bytu, včetně 4ks šroubů s hmoždínkami.


Věšáky na kola na zeď a stěnu za pedál či rám. Provedení úchopů kola máme v několika variantách, ať již za rám, pedál či za kolo. Nejen) v této kategorii zkrátka seženete kvalitu. Ba co více, garantujeme Vám příznivé ceny všech držáků jízdních kol!


A to je jistě také dobrá zpráva.

Jednoduše se namontuje a šetří spoustu místa při skladování horského, silničního, crossového i dětského jízdního kola. Doporučujeme na zeď pod přední kolo umístit opěru, kte. FORCE DRŽÁK KOLA NA ZEĎ ZA PEDÁL ČERNÝ.


Mohlo by vás zajímat také: držák na kolo - za zadní kolo dk-zk, držák na kolo cc wssedlo černá. Pro uskladnění nejen Vašeho kola , ale i helmy, chráničů, reflexní vesty a dalšího příslušenství jsou ideální závěsné držáky. Moderním hitem jsou závěsné držáky, věšáky kola na strop či držáky, věšáky kola na zeď.


Při zavěšování kola je na držák vyvíjen tlak navíc. Také vezměte v potaz vaše fyzické možnosti, abyste při zvedání bicyklu příliš nenadřeli a nemuseli stoupat na špičky nebo volat na pomoc vyšší členy rodiny. Poradit si s uložením jízdních kol celé rodiny v garáži nemusí být vždy úplně jednoduché. Ušetřit prostor na zemi vám pomůže držák na kolo na zeď. V nabídce najdete různé typy uchycení bicyklů (například za přední kolo nebo za šlapátka) a různé povrchové úpravy výrobků.


Stojan, držák pro jedno jízdní kolo Kategorie obsahuje ty nejlepší možnosti pro uskladnění jednoho kola. Na prvním místě je praktičnost, desigen a úspora místa ať už v garáži, bytě či u domu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Držáky na kolo Pedalsport na Alza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения