pátek 31. srpna 2018

Parní čistič profi

Nejsilnější parní čistič produkuje litrů vody za hodinu, převážná většina tekutin se však vypaří. Finální vlhkost a množství zbylé znečištěné vody jsou oproti vysokotlakým čističům zcela zanedbatelné! Otestujte překvapivou sílu extra horké páry a pořiďte si ekologický parní čistič Lavor Pro. Učíme, jak používat suchou páru v běžném životě.


Workshopy, školení, které děláme vnesou svetlo do otázek , jak to vyčistit.

Pomáháme dělat svět lepším, čistším, bezpečnějším místem pro nás a naše děti. Pouze kvalitní parní čistič bude mít dostatečně dobré vlastnosti, životnost a kvalitu, aby byl platný, přitom trh s nimi je v dnešní době poměrně široký a nenabízí vždy jen prověřené modely. Chceme, abyste byli s přístrojem. Systém dvou nádrží umožňuje plnění kotle během práce.


Včetně bohatého příslušenství. S tlakem páry bar dosahuje optimálního výsledku čištění. Tento parní čistič je přímo vyvinut pro vysokovýkonné parní čištění bez použití vysávání - průmyslové provozy, výrobny potravin, jatka, zemědělské podniky, kde je nutný vysoký tlak a výkon páry bez potřeby vysávání.


Za pomocí páry parní čistič Kärcher zničí 9 všech bakterií běžných v domácnosti, které se vyskytují na tvrdých plochách, a zajistí tak maximální hygienu a zdravé prostředí pro bydlení.

Bateriové čističe na okna s odsáváním Určené pro čištění oken, skel a jiných hladkých povrchů - čistí, odsávají vodu, nezanechávají šmouhy. Mytí oken s čističi KÄRCHER WV je velmi jednoduché: nastříkat - rozetřít - odsát. C, délka kabelu 2m, parní kontrolka, odstraní až 99. Parní mop Profi Moderní čištění pomocí páry zajistí hloubkové odstranění špíny, skvrn, roztočů, bakterií a to vše bez použití chemických prostředků.


Používání a manipulace s parním mopem Profi je velice jednoduchá a bezpečná. Rychle a efektivně si poradí se zaschlou špínou, nečistotami a bakteriemi. Funguje na principu stlačené vodní páry, bez chemických přípravků a přísad.


Parní čistič je výborný pomocník pro každou domácnost. Profesionální parní čistič s tlakem barů a přisáváním detergentu v nerezovém provedení. Vhodný pro úklidové firmy, hotely, restaurace a na parní čištění automobilů.


Váha parního čističe je kg a velikost nádoby na vodu objem litru. Tlak barů zaručuje dobré čisticí schopnosti. Výhodou je také rychlé nahřívání.


Za tu největší považujeme absenci. Přístroj má však také nevýhody. U parního mopu oceníte i jeho ergonomický tvar, snadnou ovladatelnost a přenositelnost.

Pod termínem parní čistič se skrývá celá řada nejrůznějších produktů lišící se účelem použití. Základními kategoriemi jsou přístroje ruční a pojízdné čističe, parní vysavače, případně parní mopy. V následující tabulce je možné se seznámit s jejich výhodami a nevýhodami, které ovlivňují jejich.


Pokud jste tedy typem člověka, který nesnáší uklízení, pak je parní čistič dobrou volbou i pro vás. Profi parní čistič s vysavačem a napěňovačem IVP 4. Stroj z řady AQUA Steam přichází s velkým výběrem nástavců, které pokryjí většinu potřeb a aplikací uživatele. Velmi dobře vybavený s nádržkou na doplňování vody pro kontinuální práci.


Nově s hubicí na podlahy EasyFix pro lepší čistící účinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения