pondělí 20. srpna 2018

Jak se dostat do bubnu pračky

Dobrý den, četl jsem zde, že se dají plastové výstupky vyjmout posunutím dopředu nebo dozadu. Včera se nám během praní dostala drátěná kostice z podprsenky dovnitř za buben pračky a teď o nej drhne. Jsem v tomto směru laik, proto prosím o radu jak se dovnitř dostat a drát z pračky vyndat. Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku AEG na výměnu ložiska. Jak tedy při zablokování pračky.


Jak nejlépe vyjmout filtr se dočtete v manuálu, který jste obdrželi společně se spotřebičem od výrobce. Filtr většinou najdete na přední straně pračky vpravo dole. Než otevřete jeho kryt, umístěte před něj suchý savý hadr. Pravidelné čištění pračky.


Nejen v případě, že se vám z bubnu line příšerný odér, ale hlavně jako prevenci bychom měli pračce dopřávat pravidelný servis. Nevím, jak u vás, ale většina žen čištění pračky přímo nesnáší. Na všechny ty filtry, gumy a záhyby potřebujete minimálně celodenní dovolenou.


Zkoušela jsem dostat se tam přes výlisky v bubnu (ale ty se ani nehnou), co se týká gumového těsnění tak je tam tak natěsno že si myslím že bych ho už nedala zpátky. Pračku máme novou asi dva týdnu a po matrýriu se starou pračkou a opraváří se mi žádného už nechce volat. Do pračky se dostal cizí předmět - jak to dostat ? Velmi často se kvůli nedbalosti uživatele dostávají cizí předměty do pračky. Je to jedna věc, pokud se položka dotkne bubnu a rotuje se s prádlem a zcela jiné, když cizí věc uvízne v nádrži.


Před lety se mi stalo to samé. Museli jsme volat opraváře. Jak správně odstranit pružinu z bubnu pračky. Chcete-li se dostat k manžetě, musíte nejprve odstranit přední panel. Tento postup musí začít s odstraněním horního panelu.


To lze provést posunutím horního panelu mírně dozadu a zvednutím. V potaz vezměte i prostor, kterým pro umístění pračky disponujete. A také zda vás úsporný provoz nepřesvědčí o lepší energetické třídě, i přes vyšší pořizovací cenu. Známá si ho volala na opravu a jelikož tam byla jen nějaká prkotinka, byť musel všechno rozebrat , tak si řekl jen za cestu. Do naší pračky Zanussi se nám za buben dostala kostice a nevíme jak jí dostat ven.


Připravit jednotný návod jak opravit ložiska pračky je prakticky nemožné. Postupně se budeme snažit přidávat pračky různých výrobců, tak abychom Vám pomohli se základním postupem, pro přípravu praček k opravě ložisek samotných. Ložiska pračky jsou umístěny v plastových vanách, kde je nemožné se dostat. Pokud si čistící prostředek do pračky plánujete pořídit, ale nevíte který je nejlepší, podívejte se k nám na Heureku.


Najdete zde spoustu tipů, porovnání cen i hodnocení uživatelů. DOKUMENT Slunce seno HOŠTICE 2! Jak vypadala vesnice před lety? EXKLUZIVNÍ foto DVORU ŠKOPKOVÝCH! Pokud se z útrob pračky ozývají zvuky, na které nejste zvyklí, je dobré situaci nepodcenit.


Typicky se může jednat o sponku, jezdec zipu nebo něco podobného. Staré sifony klapku nemají, takže se zápach z kanalizace šíří do vnitřního prostoru pračky a způsobuje problémy. Dvířka ani dávkovací šuplík nezavírejte.


Kde je vlhkost, tam jsou bakterie a plísně. Zdravím, škodu kostice napáchat samozřejmě může, takže pračku odstavit a nepoužívat do vyjmutí kostice. Výše uváděné rady jsou dobré - někdy se podaří kostici vyjmout otvorem pro topné těleso, někdy odpadním otvorem z vany pračky (po demonáži gumového elementu vedoucího k čerpadlu), při troše štěstí to někdy jde i pomocí vyjmutého žebra v bubnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения