úterý 14. srpna 2018

Hotelový software

Hotelový software

Restauračí a hotelový software pro každého s možností rozšíření a přizpůsobení podle vašich potřeb. Hotelový software a hotelové systémy. Software pro restaurace, pokladní systémy a registrační pokladny.


Online rezervační systémy pro snadný provoz hotelu a restaurace. Dalším modulem je modul doplňkového prodeje recepce popřípadě prodeje minibarů a to včetně sledování stavu zásob prodávaného zboží, provádění denních inventur a předávacích protokolů. Na základě vaší potřeby, se systém skládá z modulů , které se dají kombinovat k vaší plné spkojenosti – Ubytovací a rezervační modul, Pokladna, Skla Směnárna a Provozní kniha. Garantovaný dodavatel Asociace hotelů a restaurací ČR. Dúfam, že do budúcna ešte budem môcť využívať aj ďalšie vymoženosti, ktoré sa v rámci hotelovej recepcii chystajú.


Opera Hotel Management System (PMS) The Opera Hotel Program is a property management system (PMS) solution fit for all sizes and types of hotels. It automatizes basic front office services such as reservation, check-in and check-out therefore saving time,. Přehled produktů software pro hotely. Neprovádí se žádný update. Zálohy jsou kompatibilní s nižšími verzemi.


Hotelový software

Check in, check out a ubytovaný hosť Ako najrychlejšie ubytovať hosťa? Všetky údaje sa do HORESu dostanú ako po zadaní údajov ručne, tak aj po naskenování ID karty hosťa čítačkou dokladov, hosť sa identifikuje v internej banke hostí a zaradí sa pre automatické nahlásenie pobytu. Tento systém zajistí provozovateli hotelu možnost pracovat s rezervacemi hostů, evidenci zahraničních turistů, vystavení dokladů či faktur apod. Potřebujete pro svůj hotel, penzion nebo ubytovnu hotelový software , který by Vám pomohl evidovat rezervace hostů, jednoduše a přehledně vyúčtoval jejich pobyt a zároveň umožnil tvorbu přehledů a sestav pro Vás a pro účetní? Obsahuje statistiky pro ČSU, obecní úřady a cizineckou policii.


Our online booking system is designed so that each guest can quickly. VESNA - hotelový program, Pardubice. Segment programu Vesna, a. Moderní hotelový software , který nabízí vhodné řešení pro hotely, hotelové řetězce a konferenční centra.


Různé va varianty interní a finanční kontroly hotelu. Systém výrazně usnadňuje práci recepce, umožňuje neustálou manažerskou kontrolu, funguje jako nástroj pro komunikaci s hostem a. Nabízíme Vám hotelový systém, restaurační software a směnárenský program. Jako kompletní řešení nebo každý modul zvlášť. GUBI computer systems - lázeňský systém, hotelový systém, wellness systém, rezervační systémy, workforce management. Recepční software je základní nástroj pro řízení ubytovacího provozu a správu hotelových karet.


Komunikační jádro recepčního software zajišťuje přímé propojení na ovládání čteček a řídících jednotek. Při příjezdu a ubytování hosta tak dojde okamžitě k aktivování hotelové karty, která. Zefektivnění provozu, jednoduchá obsluha a kompletní přehled o svém podníkání? To vše je AZsoft — pro Vás, na míru.


Hotelový software

Jaké přednosti má hotelový software a software pro restaurace. Reviews the support team, who answered I cant search for an answer now,. Za tu dobu se stala významným dodavatelem na trhu s hotelovým softwarem. Propracované hotelové systémy se přizpůsobují individuálním podmínkám tak, aby hotelový program odpovídal požadavkům.


Tak jsem udělal tento velký průzkum hotelových softwarů, kde jste si je ohodnotili Vy sami! Systém může být v drátové nebo bezdrátové verzi. Sada obsahuje počítačový server s programem pro ovládání celého objektu.


HORES je inteligentní HUB Vašeho hotelu, spravuje Vaší recepční agendu, postará se o Vaše rezervace a poskytne vám podrobný přehled o stavu hotelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения