úterý 14. srpna 2018

Výkup gramofonových desek brno

Vykoupíme naprosto všechny gramodesky (žánry, interpreti ani stav nerozhodují). Vykupuji vinylové sbírky. Výkup gramofonových desek. Mám zájem o LP desky, singly, alba i kompilace.


Rock, pop, elektronickou hudbu, mluvené slovo i klasiku. LP - GRAMOFONOVÉ DESKY - VINYLY. Tyto hodiny vymezené pro výkup knih by antikvář měl mít napsané na.


Prodám kusů hodnotných předválečných šelakových gramofonových desek na 78. PC sestav, montáž počítačů. Burza gramofonových desek (LP),Česká Republika has 9members. Brno : Masarykova univerzita,.


Počítejte ale s tím, že ne všechny knihy se. Máte doma gramodesky anebo jiné hudební nosiče a již je nepotřebujete? Místo vyhození vám Vinylio nabízí jejich rozprodání anebo odkup.


Co pro někoho může být odpa popřípadě nepotřebný kus, pro jiného může být ještě užitečné. Bazar a antik gramofonových desek - výkup a prodej LP desek Praha Vykoupíme Vaše gramodesky za nejlepší ceny! Desky oceníme na místě a rovnou vykoupíme. Přineste Vaše gramodesky do naší kamenné prodejny na Praze 1. Pro větší sbírky přijedeme k Vám domů. Prodej plakátů, placek, přívěsků a dalšího doplňkového zboží.


Informace o e-shopu včetně katalogu ke stažení naleznete ZDE. Momentálně vykupujeme gramofonové desky převážně od zahraničních interpretů. Z domácí scény pouze Jazz, Progressive Rock, Punk, Alternativa.


Naše společnost se zabývá výkupem funkčních i nefunkčních počítačů, stejně jako jejich komponent - procesorů, základních desek , grafických, síťových, zvukových a jiných přídavných karet, harddisků, C DVD a floppy mechanik i zdrojů. Přijedeme k Vám a vše na místě přebereme. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Prodej a výkup gramofonových desek všech žánrů. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Komoda ze sektorové sestavy LEONARDO je vyrobena z laminovaných dřevotřískových desek , které jsou odolné vůči poškrábání a vlhkosti. Barevné provedení je v kontrastu dub riviera a extra vysoký bílý le. Snadnější způsob je dovoz knih do Ostopovic, kde máme k dispozici velkou váhu a knihy lze zvážit hromadně přímo v bednách. Oproti jiným antikvariátům Vám nabízíme výkup veškerých knih. Rádi přijedeme a vykoupíme knihy, staré hračky, nábytek, techniku, starožitnosti, umění a další sběratelský materiál.


Mám několik set gramofonových desek (LP i singly) a některé mám vícekrát nebo nám některé nezapadají do našeho hudebního vkusu. Proto mohu níže uvedené desky přenechat. Ty co mám vícekrát jsem kdysi koupil v rámci většího balíku desek z hudebního velkoobchodu, proto jsou naprosto jako nové, nikdy nevyndané z obalu a nehrané.


Gramodesky letná - Antikvariát a bazar s audiotechnikou, kamenný obchod. Prodejna GRAMODESKY - LETNÁ, navázala na dlouhou tradici obchodu zaměřeného na hudební nosiče, který na Praze - Letné fungoval od r. Nové a použité LP desky - eshop a kamenná prodejna Praha 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения