středa 1. srpna 2018

Držák kola na stěnu kolmý

Držáky kol na stěnu a strop. Uskladněte jízdní kolo bezpečně a skladně. Na držáky kol pro uchycení na zeď nebo strop zavěsíte horská, crossová i městská jízdní kola za přední osu, kolo či pedály. Nabízíme Vám nejrůznější typy držáků kol na uskladnění, ať už v garáži , v bytě či venku před domem.


Polstrování háku zabraňuje odření rá.

Pořiďte si stojan na kola a vyřešte tím problémy jednou pro vždy. Univerzální držák k zavěšení jízdních kol všech typů (vč. celoodpružených, dětských apod.) na zeď za přední nebo za zadní kolo. V našem katalogu najdete věšáky na jízdní kola na zeď či strop, ale máme pro Vás rovněž nástěnný držák pro autobox. Rádi Vám poradíme s výběrem.


Samozřejmě prodáváme pouze výrobky ze špičkových materiálů, což je zárukou bezproblémového a dlouholetého užívání. S tímto držákem ušetříte spoustu místa. Svoje využití najde například ve sklepě, na chodbě, v garáži nebo také na balkóně.

Obsahem balení je držák , vruty a. Podrobné informace a možnost zakoupení produktu držák kola na stěnu kolmý (s opěrkou). Jsou vyrobeny z kvalitních tuhých ocelových profilů a povrchově upraveny žárovým zinkováním nebo práškovaným lakem, což zaručuje téměř neomezenou životnost. Jednoduše se namontuje a šetří spoustu místa při skladování horského, silničního, crossového i dětského jízdního kola.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Velký výběr stojanů a držáků na kola za skvělé ceny. Zkušenosti přes let. Stojany pro až kol.


Pro ochranu rámu kola před poškrábáním, jsou vidlice potaženy měkkou pěnou. Při nevyužití je možné jej sklopit a ušetřit tím prostor v místnosti. Povrchová úprava práškovým lakem. Umožní vám vaše kolo ukládat blíže ke zdi.


Elegantní způsob, jak ušetřit místo. To si raději uklidíme svého dvoukolého miláčka do bytu nebo na balkón. A aby tady zbytečně nezabíralo místo, umístíme jej na držák kola na stěnu.

Třeba takový, jaký si vyberete tady u nás. Máme držáky, na které zavěsíte kolo za pedál, přední kolo , za osu, za rám a dokonce i kladkové držáky na kolo na strop. No a potřeboval bych poradit. A tady bych potřeboval poradit.


Nevíte jestli se někde prodává držák na zeď, ve kterém bude kolo KOLMO ke stěně a půjde uzamknout k držáku za rám? Sklopný držák kol určený k montáži na zeď. Celokovový držák je tvořen sklápěcím zdvojeným ramenem s vroubkovaným, pogumovaným zakončením pro bezpečné uchycení rámu dvou bicyklů. Já našel jenom takové ty.


Montáž držáku se provádí do zdi, pomocí vrutů s hmoždinkami. Inzerát držáky na kola na stěnu v okrese Zlín, cena 400Kč, od kolekv na Sbazar. Některá kola budou na zemi ve stojanu a jelikož se tam asi všechny nevejdou, budou další muset do držáku na stěnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения