středa 1. srpna 2018

Výroba ubrousků s potiskem

Nezaleží na tom, jestli potřebuje jen pár set kusů na jednorázovou akci, nebo sta tisíce pro síť restaurací. Potisk ubrousků pro hotely a restaurační zařízení. Dodáváme kvalitní ubrousky s potiskem v různých barevných kombinacích dle přání zákazníka.


Provozujete hotel, restauraci, kavárnu nebo jste z reklamní agentury a hledáte výrobce ubrousků s potiskem nebo prostírání? POTISK UBROUSKŮ A PROSTÍRÁNÍ. Vítejte na stránkách společnosti TDC Bohemia, s. Zabýváme se výrobou a potiskem papírových ubrousků a rozetek reklamním potiskem.


Zajímají-li vás ubrousky nebo rozetky se sezóním potiskem , navštivte prosím naši sekci sezóna, kde si jistě vyberete podle vašeho vkusu. Po Vašem odsouhlasení je zahájena výroba. Hotové ubrousky obdržíte do 5-týdnů. Ověřeno našimi zákazníky.


Potištěné ubrousky - galerie hotových výrobků. Tiskárna Kolbe nabízí také ubrousky s potiskem různých velikostí a barev. Procedura : Vyberte si velikost a počet vrstev ubrousku. Upřesněte logo, nebo text - jeho barvy a umístění.


Připravíme grafický náhled. Zákazník schválí náhled potisku. Společnost TDC BOHEMIA, s. Své nezaměnitelné uplatnění mají při stolování v hotelech, restauracích, kavárnách, čajovnách a firemních akcích. Online návrhář pro tvorbu produktů s potiskem. Jednoduchý a rychlý online návrhář pro potisk vlastních triček, textilu a dárků, díky kterému ušetříš čas i peníze!


Vyzkoušej náš online návrhář potisků a udělej si radost! Ubrousky vlastním potiskem na míru pro Vás. Možnost výběru různých barev a rozměrů ubrousků.


Pro orientaci uvádíme dvě možnosti ubrousků s vlastním potiskem. Kalkulaci dle Vašeho přání Vám rádi připravíme. Naše firma pro Vás vyrobí papírové ubrousky s potiskem v různých barvách. Papírové ubrousky s potiskem loga či značky Vaší firmy jsou pěkný reklamní. Díky hygienickým ubrouskům se ke.


Výroba ubrousků s potiskem

Reklamní roušky ve vlastním designu nebo s vlastním potiskem - látkové i jednorázové. Chraňte sebe i své zaměstnance nebo zákazníky. Výroba igelitových tašek s potiskem. Igelitové tašky s potiskem (nebo také LDPE tašky) jsou nejběžnějším typem obalu v téměř jakémkoli obchodě, jsou lehké, skladné a praktické, a navíc jsou poměrně pevné a opakovaně využitelné. Trička s vlastním potiskem.


Máte zájem o tričko s vlastním potiskem , fotkou, či nápisem? Objednejte níže jakékoliv vzorové tričko a požadovaný nápis či požadavek vepište do poznámky v závěrečném kroku objednávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения