středa 1. srpna 2018

Skleněné vitríny do obchodu

Skleněné vitríny do obchodu

V nabídce jsou celoprosklené vitríny , rohové vitríny a vitríny se skříňkou v podstavci, vitríny s prosklenými policemi, či celým proskleným volným prostorem. Bezpečnostní sklo a uzamykatelnost vitrín zajistí bezpečnost vystavovaných předmětů. Vyrábíme skleněné vitríny a prosklené vitríny , skleněný nábytek. Vybavujeme interiéry obchodů skleněnými regály a montujeme zrcadlové stěny.


Skleněné vitríny do obchodu

Do domácností zhotovujeme skleněný nábytek a skleníky. Dodávame sklenené vitríny v rôznych šírkach, profiloch a môžete si zvoliť aj luxusnú osvetlenú variantu. Dobrý den, nabízím vybavení obchodu regály,pulty vitríny atd.


TV stolky, zrcadla (též na zakázku do koupelen mezi obklad), skleněné police a jiné bytové doplňky. Sklenářské práce, zrcadlové stěny, akvária a terária. Vystavte na obdiv vaše veci v krásnej sklenenej vitríne. Veľký výber sklenených vitrín najrôznejších štýlov zo stoviek skvelých e-shopov. Nájdite si presklenú skrinku do ktorej sa zamilujete na prvý pohľad.


Produktové skleněné vitríny s LED osvětlením pro výstavu nebo prodej produktů. Opatřené dvoukřídlými uzamykatelnými dveřmi a čtyřmi skleněnými policemi. Vhodné použití jako vitríny do obchodů nebo jako výstavní vitríny. Vitríny s led osvetlením, závesné, rohové, na modely. Inspirujte se a nakupujte vitríny na FAVI.


S led osvětlením, závěsné, rohové, na modely. Najděte si prosklenou skříňku, do které se zamilujete na první pohled. Zabýváme se kompletním vybavováním maloobchodů i velkoobchodů.


Skleněné vitríny do obchodu

Během svého působení na trhu víme, jak má být obchod vybaven, aby byl funkční, reprezentativní a úspěšný. Za klíčové prvky považujeme prodejní regály, prodejní pulty a prosklené vitríny pro profesionální prezentaci produktů. Profesionální prosklené vitríny na produkty nebo exponáty. Provedení bez osvětlení, se stropním, bočním nebo kombinovaným osvětlením.


Výškově nastavitelné police, Standardní stříbrné nebo černé provedení, případně na zakázku barva dle požadavku. Podle dostupných policejních statistik zloději v letošním roce napáchli škody vloupáním do obchodů a výkladních skříní za více než milionů korun. Nahlášeno bylo již více než 6případů vloupání.


Skleněné vitríny do obchodu

Zabezpečení skleněných výloh bezpečnostními či tvrzenými skly často nestačí. U většiny obchodních jednotek nebo obchodů je ve výloze dnes již. Prosklené vitríny do obchodu slouží pro exkluzivní vystavení Vašeho zboží.


Dodáváme skleněné vitríny v různých šířkách, s různými hliníkovými profily, můžete si zvolit i luxusní osvětlenou variantu. Vnější skla vitrín jsou z tvrzeného ESG skla, jsou tedy odolné a bezpečné. Pokud hledáte vitrínu pro. Zamykací prosklené vitríny do obchodu společně se zamykací skříňkou. Inzerát již není aktuální.


Podobné inzeráty: ROHOVÉ REGÁLY VITRÍNY luxusní komody na zboží s vitrínou Vybavení do buti. Ať už sbíráte cokoli, díky našim vitrínám můžete mít své oblíbené předměty bezpečně uložené, ale zároveň hezky vystavené. Navštivte nás a prohlédněte si nabídku vitrín za nízké ceny. Dodáváme regálové systémy, prodejní pulty, prodejní stojany a stoly, figuríny, skleněné vitríny a další aranžérské prvky. Vybavení prodejen a jejich celkový image hraje u zákazníků stejně důležitou roli jako kvalita nabízeného zboží.


Proto zajišťujeme vybavení prodejen tak, aby každá prodejna měla svou osobitou atmosféru a zákazník se do ní rád vracel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения