středa 1. srpna 2018

Ikea podložka pod pračku

Vhodné pro většinu typů podlah a nízkých koberců. Nevhodné pro korkové podlahy nebo vyhřívané dřevěné podlahy. Přemýšlela jsem tedy jak zabránit přílišnému hluku.


Poblém jsem nakonec vyřešila antivibrační podložkou od značky Ikea. Antivibrační podložka pod pračku.

Stála pouhých pár desítek korun, ale její význam je k nezaplacení. Snižuje vibrace i hluk, což je výhodou pro nás i lidí bydlící pod námi. IKEA - STOPP FILT, Protišmyková podložka pod koberec, Drží koberec na mieste, čo znižuje riziko pošmyknutia a uľahčuje vysávanie. Vhodné na väčšinu typov podláh a nízkych kobercov.


To sa Vám páči: Protismykova, tlmi hluk. Kupil som aj druhu podlozku, ktoru mam v kufri auta a je skvela kedze je protismykova a tovar v kufri drzi na mieste. Podlozka pod pracku - super.

Pozrite si náš široký sortiment súprav nábytku do kúpeľne za skvelé ceny. Vybrať si môžete z mnohých štýlov a dizajnov a zo súprav s jedným či dvoma umývadlami. S našimi kúpeľňovými skrinkami s umývadlom bude mať každá vec svoje miesto.


Pryžová podložka pod pračku 600x6mm 600x600x15. Každý doma pračku potřebuje, ale nikdo nechce, aby pračka vytvářela nějaké nežádoucí otřesy, nárazy, nebo dokonce hluk, který ruší oby. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku zno.


Moderní pračky bývají poměrně tiché. Pokud vlastníte jeden ze starších modelů, nebo se vám váš spotřebič zdá příliš hlučný, zkuste si pořídit podložku pod pračku na snížení vibrací. Inštalácia týchto rohoží je veľmi jednoduchá a akonáhle sú na mieste, nevyžadujú údržbu.


Jedná sa o najlepšie antivibračné podložky pod práčku na trhu za túto. To se Vám líbí: zamezí pohybu pračky. Bylo možné ji lehce upravit - zkrátit (pračka s hloubkou cm).


Nemá bohužel vliv na snížení hluku. PODLOŽKA POD PRAČKU 60x45xCM Nové !

Nový, kvalitní výrobek. Stabilizuje spotřebič na daném místě a redukuje vibrace a hluk. Prodlužuje životnost a chrání zařízení.


Tlumící antivibrační podložka pod pračky z kvalitní recyklované gumy. Ideální jako tlumící deska pod pračku , ledničku, myčku a sušičku. Zabraňuje hluku, tlumí vibrace a omezuje rušení sousedů.


Chladící podložka pod notebook Plexi - Průhledná plastová podložka pod notebook, který ochrání před přehřátím pomocí ventilátorů. Je vhodná pod jakýkoliv typ pračky, ať už automatické pračky klasické, nebo i pračky se sušičkou. New Baby Přebalovací podložka měkká I love Mum and Dad bílá 85x70cm Prakticky tvarovaná přebalovací podložka s moderním designem je vyrobena z nepromokavého, plastového materiálu s obrázkem barevných hvězdiček a nápisem I love Mum and Dad. Informace o podložka pod pračku. Vyhľadávania súvisiace s výrazom podložka pod pračku.


Medzikusy práčka - sušička. Tyto antivibrační podložky ochrání Vaši pračku a zabrání hluku, který při praní nebo ždímání Vaše pračka vydává. Vyberajte si Medzikusy práčka - sušička podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения