čtvrtek 2. června 2016

Tlaková zkouška hlavy motoru

Ve videu dále povím, na co si dát pozor. Zkouška stlačeným vzduchem pouštěný přes závit svíčky a naplněný spalovací prostor tlakem vzduchu od kompresoru. Nasledně se ukáže kudy utíká vzduch.


Například přes Sací nebo. Tlaková zkouška těsnosti hlav.

Tuto zkoušku provádíme tlakováním a ponořením hlavy do vody, která je ohřáta na 90°C, tedy imitujeme provozní zatížení hlavy. Na běžné hlavy vlastníme přípravky, na nové nebo atipické jsme schopni pružně přípravky vyrobit podle hlavového těsnění. Kč - mytí, odmaštění, odstranění nečistot - ponoření do tepelné lázně - tlakování vzduchem až bar - rovnání hlavy na fréze k tomu určené.


Kč - zahrunuje mytí, odmaštění, zbavení karbonu - tlakovou zkoušku. Samozřejmě, že zkouška těsnosti hlavy ukáže, zda není nekde prasklá, bohužel zkouška ventilů je úplně něco jiného a většinou se hlava zkouší bez ventilů. Tudíž ty se pak musí zabrousit, zalapovat a odzkoušet zvlášť, což by neměl být pro solidního motoráře problém.


Na svary námi provedené se vztahuje záruka měsíců.

Pokud je u motoru zajištěna normální funkčnost zbylých částí (chladící okruh apod.), je životnost hlavy srovnatelná s novou. Provádíme opravy všech typů zážehových, i naftových motorů. Mnoho poruch motorů od závad chlazení přes poruchy rozvodového mechanismu po zadření klikové hřídele začíná nebo končí poškozením hlavy válců. Vzhledem k tomu, že cena nové hlavy je podle typu od několika tisíc po mnoho desítek tisíc korun, ve.


Prodám hlavu Škoda Fabia a pod. Nové ventilové vodítka,nové gufera, tlaková zkouška -ok,zafrézované ventilové sedla,zabroušené ventily,obroušená dosedací plocha. Repasované v naší firmě,neprodávám. Těsnění hlavy válců se nachází mezi hlavou a blokem, přesněji mezi jejich dosedacími plochami.


Zejména u bloků motoru typu „open deck“, jsou na něj kladeny poměrně vysoké nároky. Primárně má za úkol oddělovat okruh mazání motoru od chladicího okruhu, které vedou z bloku do hlavy válců. Zapojeni - Repro ( zkouška ) - poradna, odpovědi na dotaz Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Zapojeni - Repro ( zkouška ). Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Na hlavách motoru (válců) provádíme tyto práce.


TIG v ochrané atmosféře. Ahoj, chtěl bych požádat o radu.

Opravy i vážně poškozených tzv. Je mi teda jasný že je to těsnění pod hlavou. Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi nemohli napsat nějaké orientační ceny výměny těsnění pod hlavou , včet.


Mohlo by se zdát, že se jedná pouze o „víko“ válců. Její funkce je však stejně komplikovaná jako zbytek celého motoru. Moderní víceventilová technika spolu s řízením ventilů způsobují, že je hlava válců v současnosti jedním z nejhůře vyrobitelných dílů motoru.


Máme dlouholetou zkušenost s generálními opravami těchto motorů a jsme tak schopni nabídnout spolehlivou a kvalitní alternativu nového motoru. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Svatopluk Černík - Plzeň, s. BOSCH Diesel Center Černík, ZK autoservis Zdeněk Komárek, Auto Reno - Tomáš Markytán,. Po ukončení práce se celá hlava válců důkladné očisti od zbytků broušení a barvy. Vsadí se nová sedla a po hrubém obrobení se znovu provede tlaková zkouška , aby se vyloučily případné netěsnosti. Trhliny se dají diagnostikovat i jinými metodami například.


TDI BLS,BXE,BKC,BJB-TOP Generální oprava v okrese Opava, cena dohodou, od Motory-Matěj Sněženka na Sbazar. Popis: Provádím Kompletní generální opravy PD motorů za rozumnou cenu při zachování kvality, profesionality a technologických postupů. K odhalení netěsností slouží tlaková zkouška , která pokud chladicí kapalina někde teče, zvýší intenzitu úniku. V případě, že chladicí kapalina neuniká ven a přesto v nádobce ubývá, je dost pravděpodobné, že je spalována motorem. Do spalovacích prostor se tak většinou dostává přes vadné těsnění hlavy.


Korn (Chlumec - Žandov) Zabýváme se opravami hlav motorů i vážně poškozených tzv. Nabízíme kompletní repase hlavy motoru nebo jednotlivé úkony ( tlaková zkouška , zabroušení ventilů, rovnání hlav motorů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения