čtvrtek 30. června 2016

Vestavná trouba whirlpool akp 458 ix návod

Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti, t. Nebojte se vaření, s troubou WHIRLPOOL AKP 4IX to bude hračka. Díky povrchu SMART-CLEAN na vnitřní straně celoskleněných dvířek je údržba trouby neuvěřitelně jednoduchá. Vzhled trouby je navíc. S objemem litrů přináší prostor pro přípravu více pokrmů najednou, takže ji ocení o rodiny s více členy. Všechny informace o produktu Pečící trouba Whirlpool AKP 4IX , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Whirlpool AKP 4IX.


Jedinečný a nadčasový design spolu s inovativními technologiemi je kombinace, se kterou objevíte svůj skrytý kulinářský talent. SmartClean – horkovzdušné pečící trouby s ventilátorem zaručují především dokonalou přípravu masných pokrmů. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce?


Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace. Free Shipping Available. Check Out Whirlpool on eBay. Fill Your Cart With Color today! Whirlpool AKP 4IX značky Whirlpool a máte-li k ní servisní manuál nebo český návod k použití, nahrajete nám svůj manuál a pomožte nám, prosím, s rozšířením databáze.


Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Tento oblíbený design se vyznačuje jednoduchými liniemi, praktickým nerezovým provedením a elegantním hranatým madlem. Produkty v této řadě se vyznačují pravidelnými liniemi a nerezovým hranatým madlem. Nízká spotřeba trouby spadá do energetické třídy A. Ovládání trouby je pomocí otočných knoflíků a přehledného dotykového displeje.


Pevně ji integrujete do své kuchyňské linky a budete ji mít k dispozici vždy, když je potřeba. Samostatná horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem Design ACTUAL se vyznačuje pravidelnými liniemi a nerezovým hranatým madlem. Fotogalerie produktu Představujeme vám samostatnou horkovzdušnou troubu s kruhovým topným tělesem Whirlpool AKP 4IX. Popis produktu Whirlpool AKP 4IX : Skvělé výsledky pečení a snadná údržba Stylová horkovzdušná trouba Whirlpool v designu ACTUAL , který se vyznačuje pravidelnými liniemi a nerezovým hranatým madlem. Vestavná trouba Whirlpool AKP 4IX v designu Actual.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Trouba Zobrazit manuál AKP 4IX. Ovládání se zjednodušilo a výsledkem je uspořádaný ergonomický design a funkčnost.


Jednoduché použití je podepřeno vel. Rúra Whirlpool , to je osvedčená klasika v segmente vstavaných spotrebičov. Pevne ju integrujete do svojej kuchynskej linky a budete ju mať k dispozícii vždy, keď je potrebné. S objemom litrov prináša priestor na prípravu viacerých pokrmov naraz, takže ju ocenia aj rodiny s viacerými členmi.


Teplotu a typ pečení si. S vnitřním objemem litrů můžete pohodlně péct i velké kusy masa nebo dorty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения