úterý 7. června 2016

Myčka bosch nevypouští vodu

Pomocí houby odstraňte případnou vodu. Otevřete pomocí lžíce víko čerpadla. Uchopte jej za spoj, vysuňte diagonálně směrem dovnitř a zcela vyjměte.


Nyní zkontrolujte, zda nejsou v čerpadle cizí předměty. Pokud je čerpadlo čisté, obraťte se na zákaznický servis Bosch , kde vám rádi pomohou. Nebojte se zoufat a starat se o nové vybavení. Důvodem může být jednoduchá porucha, kterou můžete vyloučit.


Myčka na nádobí Bosch nevypouští. Možná to není rozpa ale snadno odstranitelný problém. Kde hledat příčinu, přečtěte si níže. Někdy se uživatelé setkávají s takov. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko.


Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Zadání vestavěná myčka Silece Bosch (cca 7let v provozu) nenapouští vodu , špinavou odčerpá normálně. Poradili nám nalít čistou vodu , bude-li sprchovat, ale ne. Asi napouštěcí čerpadlo? Nabídka Dobrý den , děkuji za poptávku. Dle popisu závady je několik možností co toto způsobuje.


Nejdříve vyšroubujeme dva zadní nízko nad zemí, položíme myčku na záda, odšroubujeme 2. Tak jsem to udělala, otočila s potížemi tím kohoutkem, odšroubovala tu hadici, sítko jsem neviděla, asi je uvnitř, tak jsem to na chvíli namočila do takového přípravku na odstranění vod. Nevypouští vodu , neždímá, netopí. Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější problémy rozebrali. A společně pro vás připravili tipy, jak nejčastějším závadám předcházet – nebo jak je řešit, když už nastanou.


Pokud vaše myčka Bosch nečerpá vodu , nevraťte se na výrobce. Zablokuje se napousteni, kdyz zjisti, ze nejde. A pak se také dozvíte to, že na netu doporučují jako jednoduché možné řešení otočit myčku na budku. No dobře, v každém případě víte, že musíte odpojit odtok i přítok vody a elektřinu a že myčka musí ven z linky.


Pokud to máte tak jako my, že máte linku řešenou skříně proti sobě máte. Pro dobré výsledky mytí potřebuje myčka nádobí měkkou vodu , tzn. Robert Bosch Hausgeräte GmbH. Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli můžu na zimu z myčky vypustit vodu , chci ji na chalupu kde. Vypuštění vody (přes cancel i po skončení programu) funguje.


Pokud myčka dobře sloužila, nezažila vícero oprav a její provoz. Když se to stalo poprve,tak nakonec si myčka dala říct a spustila,ale další den už ani ťuk. Mám myčku Bosch a od poloviny týdne mě při zapnutí programu jen jako by prskne vodu a pak začne hučet,ale voda do ní neteče. Ale je pro mě divné,že by měla signalizovat poruchu nějakým číslem,ale to nedělá.


Prostě poruchu nesignalizuje,ale vodu nenapouští. Filtr u vypouštěcího čerpadla se doporučuje pravidelně čistit, viz. Po vyšroubování krytky filtru z pračky vyteče menší množtví vody, proto je vhodné mít připravenou plochou misku nebo savý hadřík, abychom tuto vodu zachytili.


Pračka nebo myčka přepouští vodu – přetéká: Před započetím jakýchkoliv dalších servisních úkonů na myčce nebo pračce je nutná nejprve kontrola hladinového čidla pečlivým proměřením. Existuje více druhů hladinových čidel praček a myček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения