úterý 7. června 2016

Čištění interiérů aut praha 5

Svěřte mytí a čištění auta profesionálům. SUV, MPV, OFF ROAD a dodávkových automobilech. Praha Vyčištění interiéru vašeho auta. Věrnostní a množstevní slevy.


Fabia, Polo, Fiesta, apod.

Automyčka, ruční mytí aut v Praze nabízí kompletní péče o vaše auto, ruční mytí auta , voskování karoserie a čištění interiérů Po - Pa: 9. Dále čistíme interiéry vozidel a dokonce půjčujeme tepovače na vlastní čištění. Nejnižší možná zakázka je v hodnotě 5Kč. Ruční mytí a kompletní péče o váš vůz.


Mytí a konzervace motorů. Nabídka důkladného tepování interiéru. Za celou zimu se v autě nahromadilo spoustu smetí a špíny, kterou je potřeba dúkladně vyčistit.


Tepujeme a vysáváme za rozumné ceny.

Vaše jediné Plusové čištění interiérů aut v Praze! Dokonalé čištění a tepování vašeho vozu. TIP: Exkluzivně čistý vůz i zvenku, vám zajistí programy ručního mytí kombinované s čištěním interiéru. Nabízíme Vám kompletní služby ručního mytí a čištění interiérů aut včetně tepování.


Ať už se jedná o prach a nečistoty v interiéru, zanesení kol od brzdného mazu, či vnější zašpinění, je třeba každé vozidlo pravidelně čistit. Věnujte svým blízkým dárkový voucher Varianty čištění aut : PROGRAM č. Mobilní čištění vozidel. Chcete dopřát svému vozu dokonalou péči při jeho čištění ? Od samotného mytí exteriéru, přes mytí interiéru aut , až po kompletní čištění exteriéru i interiéru vozu. How to rebuild front brake caliper - VW Audi Skoda Seat - New piston and seals (COMPLETE GUIDE) - Duration: 14:11.


Program – Kompletní ošetření – optické zhodnocení vozu. Vyluxování a tepování interiéru včetně stropu , podlahy a bočnic dveří a zavazadlového prostoru vozu. Suché čištění interiéru (textilie i kůže) - vysátí celého auta včetně kufru a koberečků, čištění vnitřních plastových částí, otření hran dveří, čištění vnitřní strany oken – doba úklidu cca hod.


K čištění interiérů používáme velice kvalitní přípravky od firmy FRABER. Zajistíme profesionální a hloubkové profesionální vyčištění Vašeho. Kompletní čištění interiéru vozidla, vyčištění palubní desky a chromu ve vašem vozidle, umytí alu kol a zbavení jak nánosu prachu ze silnic tak i jiných nečistot, čištění světlometů, renovace auta (renovace autolaku a zbavení asfaltových skvrn).


Získejte cenové nabídky zdarma.

Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Nechcete své auto svěřit do péče strojům? Na ruční mytí aut používáme autokosmetiku EcoOne, která je ekologicky nenáročná k životnímu prostředí a šetrná ke karoserii a interiéru vašeho vozu. V našich základních programech se specializujeme na čištění interiérů auta a jejich exteriérů, jako je čištění autosedaček. Za provozu si vůz můžete ušpinit mnoha způsoby.


Rozlitá cola, rozdrcená a do sedačky vpitá čokoláda, skvrny od kávy… Vše se dá ale řešit. Zbytečně se tak nezlobte na své děti nebo nešikovné spolujezdce. Dejte nám raději vědět.


Už za 7korun v United-C zbavíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения